Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vždycky přehlíží ve vztahu varovné signály a doplatí na to: Která znamení to jsou?

/
  • Notorické sukničkáře není snadné předělat.
    Notorické sukničkáře není snadné předělat. (istock.com)
    31. března 2022 ● 06:00

    Zatímco podezíraví Kozorozi na partnerovi vidí každou chybu, některá znamení nasadí růžové brýle a všechny „red flags“ přehlíží. Kvůli tomu často narážejí na toxické vztahy. Podívejte se, o koho se jedná.

  • 1.

    Lev

    Lev
    Odvážní a stateční jako lvi, tito lidé často věří, že mají galantní srdce a morální zásady potřebné k tomu, aby někoho napravili. Často se ujímají problematických milenců v naději, že je svou láskou a péčí napraví. Lvi si však musí dávat pozor a takovým jedincům se vyhýbat.

  • 2.

    Rak

    Rak
    Raci mají vysoké nároky, pokud jde o romantiku, což znamená, že z dlouhého seznamu věcí, které od svého partnera očekávají, touží po velkých gestech, poezii a milostných dopisech. Pokud jim někdo nabídne dvoření těmito způsoby, často přimhouří oči nad do očí bijícími chybami takového člověka.

  • 3.

    Váhy

    Váhy
    Kompromis je slovo, na které Váhy přísahají, pokud jde o vztahy. Proto se často setkáte s tím, že tyto dobrosrdečné duše jsou ochotné být těmi, kdo ve vztahu přizpůsobí svá očekávání. Pokud však jde o kritické aspekty, jako je úcta, souhlas a věrnost, neměly by se dělat žádné kompromisy, protože to jsou základní pilíře dobrého vztahu. Kéž by to Váhy akceptovaly!

  • 4.

    Ryby


    Ryby
    Citlivé Ryby se obávají, že by nikdo nemohl pochopit hloubku jejich emocí a citů. Proto tíhnou k lidem se složitými životními problémy a doufají, že se s nimi sblíží nad vzájemným traumatem. Ne každý je však schopen přenést se přes své problémy a darovat své srdce v upřímné lásce. Ryby to potřebují vidět.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz