Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejhorší partnerky horoskopu: Svého muže stále ponižují...

/
  • Žít s nimi není žádný med
    Žít s nimi není žádný med (profimedia)
    29. srpna 2022 ● 06:00

    Existuje mnoho způsobů, jak pro vás může být partner toxický, a ne každý způsob je hned patrný. To však ještě více potvrzuje, jak důležité je dávat si ve vztahu pozor na červené vlajky. A to nejen v době, kdy spolu chodíte, ale i v době, kdy jste manželé, abyste si zajistili zdravý vztah s partnerem, který vás podporuje ve vašich cílech a snech.

  • 1.

    Lev

    ...
    Slovní týrání může být v každém vztahu velkým varovným signálem, ale mnohdy se projevuje způsobem, který není zřetelně patrný. Ženy, kterým vládne toto znamení zvěrokruhu, si potrpí na to, aby se k nim jejich partneři a rodina chovali správně a respektovali je, ale samy takové zacházení neoplácejí a často svého partnera verbálně napadají.  Pasivně agresivní chování Lvů zabíjí lásku, kterou k nim jejich partner dlouhodobě chová, a v některých případech vede k manželství bez lásky.

  • 2.

    Vodnář

    ...
    Díky svému vysokému sebevědomí a egu se Vodnáři často cítí nadřazeni svému partnerovi a berou ho jako samozřejmost. Vodnář má tendenci upřednostňovat svou kariéru, aniž by se zajímal o profesní aspirace svého partnera. Vodnáři to dělají pouze tehdy, když se ve vztahu cítí mimořádně dobře a věří, že se s někým usadili nebo se cítí být nadřazeni svému partnerovi.

  • 3.

    Panna

    ...
    Některé ženy z tohoto zemského znamení mají to štěstí, že se narodily z privilegovaných poměrů, přesto po celý život pociťují pocit oprávněnosti. Možná právě proto Panny vůči svým partnerům často pronášejí zraňující poznámky, které pomalu nahlodávají jejich sebevědomí. To hluboce ovlivňuje jejich partnery a zároveň to Pannám dává nad nimi moc, takže se zdají být neporazitelné. To však způsobuje, že se láska mezi oběma manželi nakonec rozpadne.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz