Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zůstávají single: 4 znamení, která milují svou svobodu nadevše

/
  • Svoboda jim sluší...
    Svoboda jim sluší... (Shutterstock)
    28. června 2022 ● 10:23

    Pro někoho je životní cíl spokojený domov, někdo si nenechá vzít svou svobodu, a zasvětí život práci, cestování, nebo třeba pomoci druhým. Která znamení jsou spokojená, i když jsou single?

  • 1.

    Panna

    ...
    Panny jsou zamilované do svých cílů a kariéry a nechtějí se zaplést do vztahu. Navíc jsou perfekcionisté a jsou nesmírně praktické, proto nedokážou vnímat věci od srdce.  Tito lidé mají vysoké nároky na soukromí, volný čas i hospodaření a nechtějí dělat kompromisy. Panny nechtějí do nikoho investovat svůj drahocenný čas, proto raději žijí single.

  • 2.

    Vodnář

    ...
    Vodnáři se rádi volně toulají, a to je hlavní důvod, proč je pro ně nesmírně obtížné vzdát se své individuality. Jednoduše v sobě nosí strach z toho, že by investovali čas do nesprávné osoby, která by je omezovala a brala jim osobní prostor, a tak nacházejí štěstí sami v sobě. Lidé v tomto znamení zvěrokruhu nejsou příliš vázáni na lásku a emoce a budování důvěry jim může trvat dlouho.

  • 3.

    Lev


    ...
    Lev je dominantní osobnost a vždy chce získat hlavní roli, ať se děje cokoli. Jednoduše miluje být ve středu pozornosti a nechce se jim o pozornost dělit dokonce ani s osobou, kterou miluje. Někdy ho vlastní ego zaslepí tak, že na nikoho jiného prostě nezbývá místo.

  • 4.

    Střelec

    ...
    Není žádným tajemstvím, že Střelci milují svou svobodu a jjsou trochu nezvladatelní. Protože jsou plni motivace, nemůžete Střelce v lásce nijak spoutat. Lidé v tomto znamení vždy hledají způsoby, jak se rozvíjet, a ať už si zvolí jakoukoli profesi, pracují s maximálním nasazením, aby dokázali, že jsou nejlepší. Tito lidé se nikdy neomezují na lásku a místo toho dávají ve svém životě přednost svobodě a pokroku, aby si vydláždili cestu ke spokojené budoucnosti.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz