Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Roman

Roman

Váš hlas se zpracovává
 

Už v dětství jsem se zabýval spirituálními záležitostmi a když mi bylo 20let, začal jsem navštěvovat astrologickou školu. Cesta osudu mě zavedla ke starší kartářce, která poznala, že umím intuitivně zacházet s kartami, kyvadlem, a navíc mám dar nahlédnout do duší ostatních. V roce 2002 jsem se dal na dráhu profesionálního kartáře a astrologa.

Vykládám Tarotové a Mariášové karty, a všechny věštby si ještě potvrzuji kyvadlem. Protože mám schopnost vhledu, není pro mě problém nahlédnout do duše klienta, a dát mu cenné rady do budoucna. Poradím mu i s tím, jak by se měl v situacích, které přijdou, zachovat.

Řeším především záležitosti vztahů a lásky. Pomohu vám při vytváření lepší budoucnosti a při vyjasňování mezilidských nedorozumění. Zavolejte mi, společně najdeme vaši cestu ke štěstí!  Těším se na vás! Zavolejte mi na tel.: 906707080! Astrolog a kartář Roman.

Hodnocení

Chcete i Vy napsat hodnocení k rozhovoru, který jsme spolu vedli? Budu velmi ráda!

Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz