Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Mstitelé: 4 znamení, pro která je odplata povinností

/
  • Nejen Zorro je posedlý pomstou
    Nejen Zorro je posedlý pomstou (archiv)
    15. února 2022 ● 06:00

    Také znáte člověka, který se mstí i po letech? Neodpouštějí ani nezapomínají. Jejich nejvyšším životním cílem je pomstít se a nechat ostatní lidi zaplatit za to, co provedli, a je pro ně těžké to nechat být.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran je největší mstitel ze všech. Neodpouští lidem snadno a touhu po pomstě považuje za správnou. Věří, že pachatelé křivd by měli dostat ochutnat svou vlastní medicínu. V honbě za tímto cílem může být zákeřný a zlý.

  • 2.

    Kozoroh

    kozoroh
    Ani Kozorozi si nenechají ujít žádnou příležitost k pomstě. Pokud jste si vysloužili jejich nepřátelství, postarají se o to, aby vám znepříjemnili život. Ve snaze pomstít se pokračují a nepřestanou, dokud a dokud nedosáhnou cíle. Chovají zášť a pravděpodobně vás budou vnímat jako nepřítele po zbytek života.

  • 3.

    Rak

    Rak
    Raci jsou velmi opatrní, pokud jde o snahu o pomstu. Dají si záležet na tom, aby nepropásli žádnou příležitost. Jejich způsoby hledání pomsty jsou často destruktivní a devastující.

  • 4.

    Štír

    Štír
    Ani Štíři neodpouštějí snadno. Svou pomstu vykonají i po letech a jakmile se pro ni jednou rozhodnou, není cesty zpět. Je těžké je přesvědčit k odpuštění a nevadí jim použít obskurní prostředky, když jde o pomstu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz