Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pronásledují je noční můry: Od Raka ke Štírovi

/
  • Zdají se vám často děsivé sny? Možná si s vámi něco vyřizuje vaše podvědomí.
    Zdají se vám často děsivé sny? Možná si s vámi něco vyřizuje vaše podvědomí. (profimedia.cz)
    21. března 2022 ● 09:40

    Klidný spánek je opravdové požehnání, pro některé z nás je však posilující noční odpočinek nesplněným snem. Která znamení inklinují k nočním můrám a proč?

  • 1.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock
    Rak
    znamení zvěrokruhu často děsivě živé sny. Hlavně kvůli tomu, že Raci před usnutím promýšlejí každou starost a nervózní myšlenku, kterou během dne měli. To způsobuje, že se jim ve spánku nedořešené záležitosti vrací.

  • 2.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock
    Lev
    Kvůli své tvrdohlavé povaze a impulzivnímu chování si Lev často nadělá více nepřátel než přátel. I když se může zdát, že to Lva, který se cítí vnitřně spokojený, netrápí, podvědomí mu pomocí snů připomíná, že Lvům na lidech záleží. Proto mají Lvi často noční můry o tom, co udělali ostatním lidem, chyby je pronásledují ve snech.

  • 3.

    Váhy

    Váhy
    Váhy jsou asi ti nejsvědomitější lidé, na které kdy narazíte. Žijí ve strachu, že ublíží lidem, na kterých jim záleží. Jsou nadmíru laskaví, a proto mají často neklidný spánek s mnoha nočními můrami, které vyvolává úzkost. Možná by pomohly meditace nebo pozitivního myšlení.

  • 4.

    Štír

    Štír
    Štíři mají tendenci uzavírat své emoce v sobě a často se rozhodnou nikoho k sobě nepustit. Někdy dokonce brání svým rodičům a sourozencům, aby se dozvěděli o jejich nadějích, snech a obavách. To je pravděpodobně důvod, proč mají Štíři tolik nočních můr, když se ocitnou ve složité situaci.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz