Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chladní jako kámen: 4 znamení, kterým chybí empatie

/
  • Vidí jen sami sebe
    Vidí jen sami sebe (profimedia)
    3. února 2022 ● 12:26

    Lidé, kterým empatie chybí, jsou sebestřední a posedlí sami sebou. Své touhy staví nad potřeby druhých a často se starají o svůj vlastní prospěch. Utrpení ostatních mohou úplně ignorovat. Všechna znamení, o kterých bude řeč, samozřejmě dokážou projevit empatii, ale ve velké míře je to otázka osobnostního rozvoje. 

  • 1.

    Beran

    Beran
    Berani empatii postrádají. Zdá se, že se jich netýká nic, co se kolem něj děje. Věří, že každý sklidí to, co zaseje, a proto se příliš nezajímají o to, co lidé kolem nich prožívají. Nevěří v pomoc druhým, protože jim nikdo nepomohl, když byli v nouzi.

  • 2.

    Kozoroh

    kozoroh
    I Kozorohům chybí empatie, naopak, mají sklony k sadismu a mohou s potěšením sledovat, jak jiní bojují s osudem. Kozoroh věří, že každý je v tomto světě sám za sebe. Nečekejte od nich soucit, ani kdyby vám šlo o život. Na druhé straně jsou ale ochotni vám poradit a jejich rady jsou účinné.

  • 3.

    Býk

    Býk
    Býci mohou postupem času empatii ztratit. Je to kvůli tomu, co si v životě vytrpěli, protože jsou velmi citliví. Jediné, na čem jim záleží, jsou oni sami a jejich blízcí. Býci se vám nesnaží ublížit, ale ani vám nepomohou, když jste v nouzi.

  • 4.

    Střelec

    Střelec
    Střelci také chybí empatie, lépe řečeno, city ostatních jsou jim lhostejné. Nedělají kvůli ostatním kompromisy. Sami sebe staví nad všechny a nevadí jim, že se na lidi kvůli svému prospěchu vykašlou. Střelci vás s největší pravděpodobností zradí a nebudou toho vůbec litovat, co víc, v podstatě si to ani neuvědomí.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz