Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Znamení, která se snaží změnit své partnery z podivných důvodů

/
  • ....
    .... (iStock)
    19. července 2022 ● 06:00

    Ačkoli se na první pohled mohou některá znamení zvěrokruhu zdát přímočará, přátelská a nekomplikovaná, skrývá se v nich víc, než se na první pohled se svými milenci, ale chtějí také drobnými manipulacemi změnit jejich osobnost.

  • 1.

    Váhy

    ...
    Zcela jednoduše řečeno, mnoho Vah je velkými gurmány. I v dospělosti sní o tom, že si budou pochutnávat na domácích dobrotách, na kterých vyrostly, takže v případě, že si vezmou partnera, který je nerozmazluje domácími pochoutkami, přemlouvají ho a prosí, aby se dal na kulinářské umění.Je to celkem nevinná snaha a navíc Váhy často narazí. Ze všech znamení, která se snaží změnit své partnery, jsou Váhy nejméně zlomyslné

  • 2.

    Váhy

    ...
    Toto hvězdné znamení má velkou chuť do života a ve svém volném čase také rádo provádí neobvyklé experimenty. Nejčastěji jsou to jejich nic netušící partneři, na kterých zkoušejí své triky. Mazaného Kozoroha zajímá vztahová a rodinná dynamika. Možná právě to je podněcuje k tomu, aby zkoušeli přinutit partnera, aby se jim víc otevřel a vztahy s nimi analyzoval. Pro ně je to zábava, ale pro introvertního partnera často spíš výslech.

  • 3.

    Ryby


    ...
    Toto znamení zvěrokruhu má tendenci ovlivňovat svého partnera tím nejvelkorysejším způsobem. Ryby mají vysoký emoční kvocient, a když chodí s přítelem nebo přítelkyní, mohou zjistit, že jim chybí větší míra empatie. Ne z každého však lze empatii vykřesat. Ryby jsou jediným znamením zvěrokruhu, které se nezištně snaží o pozitivní změnu svého partnera.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz