Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejhorší tchyně zvěrokruhu: Které to jsou?

/
  • Tchyně a uzený?
    Tchyně a uzený? (istock)
    17. května 2022 ● 06:00

    V některých domácnostech je tchyně tmelem, který drží domácnost pohromadě, jinde mocnou silou vztah ničí. Na koho si dát pozor?

  • 1.

    Střelec

    Střelec
    Ženy ve znamení Střelce mohou být zlé, pokud se cítí nejisté. Pokud vám Střelkyně způsobuje problémy v manželství, dejte jí trochu lásky a uvidíte, jak se toxické chování rozplyne. Kdybyste ji ignorovali, její chování by se ještě zhoršilo, protože by si užívala napětí mezi jejím potomkem a jeho partnerem.

  • 2.

    Kozoroh

    kozoroh
    Kozorožky sice nejsou otevřeně agresivní, ani nepřátelské, ale hádky netlumí. Samy považují vztah za boj, takže je neshody spíš baví, než odpuzují. Vítězství samozřejmě přejí vlastnímu dítěti.

  • 3.

    Ryby

    Ryby
    Jsou pasivně agresivní, nebo hodiny trucují. To jde Rybám nejlépe. Na druhou stranu je to obvykle velmi klidné znamení zvěrokruhu. Ryby nedělají problémy, pokud nejsou vyprovokovány. Pokud vám tedy tchyně ve znamení Ryb dělá problémy, pravděpodobně se cítí být uražená vaším chováním.

  • 4.

    Lev

    Lev
    Matky ve znamení Lva vyžadují veškerou pozornost svých dětí. Pokud tedy vaše tchyně ve znamení Lva vidí, že její syn s vámi tráví spoustu času, pravděpodobně žárlí. V takovém případě si přiloží polínko, a pak své dítě chlácholí a utužuje tím jejich vztah.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz