Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Znamení s všestranným talentem. Komu se daří vše, na co sáhne?

/
  • (iStock)
    17. ledna 2022 ● 06:00

    Jsou lidé, kterým se daří opravdu skoro ve všem. Úspěchy a zdar k nim přicházejí přirozeně a nemusí se ani moc namáhat. Určitě někoho takového znáte, a možná je tak trochu nenávidíte a zároveň nesmírně obdivujete. Zatímco vy přemýšlíte, jak a co udělat, oni jdou a udělají to. A ještě k tomu dobře nebo dokonce výborně! Jaké je tajemství jejich úspěchu? Může to souviset s astrologií.

    Z dvanácti znamení zvěrokruhu totiž existuje několik, které jsou extrémně talentované a jejich představitelé vynikají téměř ve všem, na co si jen vzpomenete. I když by samozřejmě mohlo být lákavé připisovat jejich schopnosti magii, pravdou spíše je, že mají prostě takové vlastnosti, které jim dávají výhodu při dosahování úspěchů. Aby byl člověk úspěšný v různých oborech a věcech, musí na tom taky pracovat. Talent samotný nestačí. Těchto šest znamení má ale mnohonásobě vyšší předpoklady dosáhnout toho, po čem touží. Která to jsou?

  • 1.

    Panna (23.8. – 22.9.)

    Autor: shutterstock.com

    Každý, kdo se zajímá o horoskopy a astrologii, moc dobře ví, že Panny jsou skvělé v mnoha ohledech a v mnoha věcech. A každý taky ví, že v některých zase moc dobré nejsou. Ale jakmile mají udělat něco, co musí, jdou tvrdě dopředu a dělají vše proto, aby to zvládly. Může za to možná jejich perfekcionismus, který je motivuje k tomu, aby byly nejlepší, nebo je to možná proto, že Panny jsou realistky, takže se zaměřují na věci, které jsou dosažitelné a zapomínají na to, co realizovatelné není. Mají prostě jasno, proto se jim daří.

     

  • 2.

    Kozoroh (22.12. – 19.1.)

    Autor: shutterstock.com

    Kozorohové jsou známí tím, že se nikdy nevzdávají, takže pokud chtějí vyniknout v desíti věcech najednou, budou trénovat, cvičit, chodit na kurzy, budou se sebevzdělávat a budou dřít opravdu do vypětí sil, dokud toho nedosáhnout. Kozorohové jsou odhodlaní a když se na něco zaměří, nic a nikdo jim v to nezabrání, ani kdyby trakaře padaly. Jejich cílem jsou ale především výsledky, nikoli sdílení procesu a samotná cesta. Nikdo přece nemusí vědět, jak tvrdě pracovali.

  • 3.

    Blíženci (21.5. – 20.6.)

    Autor: shutterstock.com

     

    Blíženci jsou mistři, pokud jde o sdílení různých talentů. Jsou vážně dobří v tolika věcech, které by nás ani nenapadly, ale oni je udělají jen tak mimochodem. Když Blíženec selže nebo udělá chybu, je schopen přimět ostatní lidi, aby se zaměřili na to dobré, co dokázali, a zapomněli na ty průšvihy nebo chyby. To je samozřejmě jejich největší talent a vypadá téměř jako zázračný trik. Ano, Blíženci nám všem umožňují vidět pouze to, co oni sami chtějí, abychom viděli. Proto se nám zdá, že jsou opravdu veleúspěšní ve všem, co dělají. A taky jsou.

     

  • 4.

    Lev (23.7. – 22.8.)

    Autor: shutterstock.com

    Lvi jsou oslňující, podmaniví a úžasní. Vypadá to, že jsou přátelé se všemi a není nic, co by nedokázali udělat. Mají spoustu talentů na všechno možné a vážně se jim daří. Ostatní lidé Lvy milují a svět by byl bez nich smutnější. O svých úspěších vždy hovoří nahlas a jsou vždy transparentní. Nikdy nic nezamlčují. Jsou přátelští, sympatičtí a všechno, čeho se jen dotknou prstem, bude úspěšné. Šťastlivci, kteří i když mají pochybnosti a svoje chyby, pokračují ve své práci a za to zaslouží obdiv.

  • 5.

    Vodnář (20. 1. – 18.2.)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Vodnáři jsou velmi kreativní znamení a jsou ochotní vložit do všeho všechno dobré, co v nich dříme. A je spousta věcí, v nichž vynikají. Jsou inovativní, nápadití, energičtí a cílevědomí. Vědí, jak se poučit ze svých chyby takovým způsobem, že ostatní bez problémů zapomenou, že by snad někdy Vodnář mohl selhat na své cestě za úspěchem.  Pokud si Vodnář zamane, že něco udělá, nezastaví se, dokud to neudělá. A ani se nemusí moc namáhat. To se někdo má.

     

  • 6.

    Střelec (22.11. – 21.12.)

    Autor: shutterstock.com

     

    Střelci se zdají být výborní naprosto ve všem, protože jsou otevření všemu a všem. Jsou to takoví dobrodruzi zvěrokruhu, kteří potřebují neustále nějaké výzvy. Milují zajímavé a vzrušující věci a mají tendenci mít optimistický přístup. Věří, že mohou dokázat všechno, a obvykle taky můžou. Střelci se ničeho nebojí, nemají strach riskovat a nevadí jim ani selhání. Když vědí, za čím jdou, vždycky se zase zvednou a utíkají dopředu.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz