Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jaký magický dar shůry vám byl dán podle data narození? Tohle si hýčkejte!

/
  • (iStock)
    8. listopadu 2023 ● 06:00

    Číslo osudu je důležitou součástí našich životů a vypočítává se z data narození. Na rozdíl od jména se tedy nemůže nikdy změnit. Je to v podstatě dar z nebes, který jste dostali shůry a který vám v životě pomáhá v rozvoji. Neexistuje nic jako náhoda a všechno se děje záměrně. Ani vaše datum narození není náhoda. Ve skutečnosti mimo jiné odhaluje, jaký magický dárek jste obdrželi shůry, o němž možná ani nevíte, že ho máte.

    Nezáleží na tom, jestli věříte, nebo nevěříte v magii. Ani když nevíte, jaké je vaše osudové číslo, které odpovídá datu vašeho narození. Váš magický dar, který vám byl automaticky předán ve chvíli narození, je tady na světě spolu s vámi, ať jste si toho vědomi, nebo nejste. Pokud však budete vědět, jaké je vaše životní číslo, a tedy i váš vnitřní dar, máte větší šanci „kultivovat“ sami sebe a stát se svým pánem.

     

  • 1.

    Jak vypočítáte číslo osudu?

     

    Autor: iStock

     

    Chcete-li se dozvědět, jaký jste obdrželi svůj magický dar, musíte si osudové číslo vypočítat. Jak postupovat? Nejprve sečtěte všechny číslice vašeho data narození. Například, pokud jste se narodili 31.5. 1997, pak budete postupovat takto: 3+1+5+1+9+9+7 = 35 = 3+5=8. Jak vidíte, vaše osudové číslo je číslo osm. Číslice sčítejte tak dlouho, dokud vám nevyjde jednociferné číslo.

     

    VIDEO: Jak to mají s láskou lidé ve znamení Štíra.

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Číslo 1

    Kouzelník

    ...
    Autor: iStock
    Jednička je číslo Stvoření. Věří se, že ti, kdo se narodili pod jeho vlivem, mají velký dar srovnatelný s kouzelníky či čarodějnicemi, protože mají moc prosazovat svou vůli i proti ostatním. A vy máte silnou vůli! Neměli byste se však snažit manipulovat a ovládat lidi kolem vás.

     

     

     

  • 3.

    Číslo 2

    Empatie

    ...
    Autor: iStock
    Dvojky jsou velmi citlivé na energie kolem nich. Jak rostou, učí se cítit a vycítit, co ostatní chtějí či potřebují. Proto mají velký soucit. Váš magický dar je ve vašem srdci a ve třetím oku, protože neustále vnímáte energetické proudy kolem vás. Měli byste je použít k úlevě od bolesti druhých, ale také k rychlé obnově energie tím, že se uzemníte a dostanete se do kontaktu s přírodou.

     

     

    TIP NA VIDEO: Jak to mají lidé s láskou ve znamení Panny?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Pannu: Jaká znamení se k ní hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Číslo 3

    Trojnásobná Bohyně – Tři fáze Měsíce

    ...
    Autor: iStock
    Toto číslo ztělesňuje tři fáze měsíce. Proto čarodějnice věří, že jste „nástrojem“ „trojitého Boha nebo trojnásobné bohyně“. Proto ve vás leží síly stvoření a ničení. Staré rčení „buďte opatrní na to, co si přejete“, se na vás vztahuje naprosto přesně a dokonale, protože vaším magickým darem je, že vaše myšlenky a touhy se rychle stanou skutečností.

     

     

  • 5.

    Číslo 4

     Racionalita a rovnováha

    ...
    Autor: iStock
    Číslo čtyři koreluje se čtyřmi prvky Země: Oheň, Voda, Vzduch a Země. Vaše podstata spočívá v rovnováze se čtyřmi elementy nebo zemí, a proto jste velmi racionální a se silnou myslí. Když neustále čerpáte energii z elementů, je pro ostatní velmi obtížné vám jakkoli ublížit nebo vás proklít. Protože oheň, voda, vzduch a Země kolem vás vytvářejí magické silové pole, které odvrací negativitu.

     

     

    TIP NA VIDEO: Jak to mají lidé s láskou ve znamení Vah?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 6.

    Číslo 5

    Spiritualita

    ...
    Autor: iStock
    Jak číslo čtyři symbolizuje čtyři prvky přírody (oheň, vzduch, voda a Země), číslo pět symbolizuje pátý prvek – ducha či spiritualitu (éter ve starověké řecké magii). Ti, kteří se narodili pod vlivem pětky, jsou v kontaktu s duchovní říší a mohou snadno vykouzlit jakékoli síly i ze světa věčnosti. Proto z vás mohou být dokonalí spiritualisté, protože jste ovládáni pátým prvkem - Duchem!

     

     

  • 7.

    Číslo 6

    Sluneční učeň

    ...
    Autor: iStock
    Číslo 6 symbolizuje Slunce a vše, co pochází z tohoto zdroje světla. Proto je uvnitř vás silný tok energie. Váš magický dárek pochází právě od Slunce. Ztělesňuje tedy všechna požehnání života a jejich sílu. Jste léčitel a vůdce. Ale s velkou mocí přichází i velká odpovědnost. Naučte se, jak využít svou velkolepou sílu nejetičtějším způsobem.

     

     

    TIP NA VIDEO: Jak to mají lidé s láskou ve znamení Kozoroha?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Kozoroha: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

     

  • 8.

    Číslo 7

    Lunární učeň

    Autor: iStock
    Číslo 7 symbolizuje Měsíc a všechny magie, které pocházejí z „velké dámy noci“. Váš magický dar je čistá a nezkrotná magie Měsíce. Je pro vás velmi zvláštní sledovat rituální magii, protože instinktivně víte, co dělat. A obvykle neděláte totéž dvakrát. Vy improvizujete díky své vysoce aktivní intuici. Kromě toho je vaším dalším magickým darem mít prorocké sny. Pokud je interpretujete správně a důvěřujete jim, můžete dosáhnout zázraků!

     

     

  • 9.

    Číslo 8

    Autor: iStock
    Čarodějnice

    Toto číslo je považováno za jedno z nejmagičtějších. Číslo osm odpovídá 8 sabatům čarodějnic a 8 rohům světa. Pokud je vaše osudové číslo právě osm, pak je ve vás skrytá velká magická síla, ale bude aktivovaná pouze tehdy, když se vám podaří provést sabat a oslavovat. Máte v sobě velmi přesný vnitřní kompas, který vám vždy přesně sdělí, co je špatné a co naopak dobré. Využívejte ho častěji!

     

     

    TIP NA VIDEO: Kdo se hodí k lidem ve znamení Ryb?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 10.

    Číslo 9

    Autor: iStock
    Šaman

    Poslední číslo symbolizuje spojení všech výše uvedených. Je to brána, ze které vše vychází a končí a znova začíná. Proto vidíte věci jako žádní jiní lidé. Vaším magickým darem je kreativní povaha a často vidíte situace ve velmi zajímavé perspektivě. Protože toto číslo odpovídá smrti a znovuzrození, máte přirozenou schopnost vnímat duchy kolem sebe, ale pokud se naučíte tuto schopnost používat, můžete dokonce uzdravovat svět od nemocí jako šamani.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz