Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

6 nejlaskavějších znamení horoskopu:Blíženci jsou empatici, Berani vás rozveselí

/
  • U koho vždycky najdete otevřenou náruč?
    U koho vždycky najdete otevřenou náruč? (Shutterstock)
    7. října 2019 ● 13:07

    Někteří lidí zanechají úsměv, někteří jizvu. Kde vždycky najdete pochopení a povzbuzení? Kam se půjdete vyplakat a kdo vám zvedne náladu?

  • 1.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jsou laskaví a dalecí toho někoho soudit. Nemají problém přijmout odlišnost, jsou dostatečně inteligentní, aby pochopili, že lidé se cítí pohodlně jen tehdy, když se mohou projevovat přirozeně.
    Jsou empatičtí a často vidí své okolí z té lepší stránky. Vědí, že často jediné, co vám pomůže zvládnout den, je laskavost, a oni vám ji poskytnou.

  • 2.

    Lvi


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Lvi bývají laskaví a ochotní, nemají problém projevovat lásku. Snaží se zacházet s ostatními lidmi tak, jak vyžaduje, aby bylo zacházeno s ním: s péčí a soucitem.

    Lev je věrný a obětavý, ovšem často spíš k lidem mimo okruh své rodiny.

  • 3.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Váhy jsou empatické a soucitné, což může být důvod, proč jsou tak laskavé. Jednají s ostatními s úctou a jsou proslulé svou slušností a štědrostí. Někdy to jsou malé věci, které mají obrovský rozdíl.
    Laskavý přístup ovšem také bytostně potřebují.

  • 4.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ryby jsou laskavé ke každé živé bytosti. Ryby zastaví své auto na dálnici, aby zachránily psa, koupí kávu bezdomovci, darují někomu věc, když vidí, že po ní touží. Jsou intuitivní a soucitné, takže vědí, co druhé trápí dřív, než se jim stačí svěřit.
    Samy jsou však také velmi křehké.

  • 5.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Panny jsou vždy připraveny pomoci vám, ať už vás znají nebo ne. Pokud se vám rozbije auto, nebo potřebujete radu, jsou tu pro vás. Jsou velmi inteligentní, takže vždycky umějí najít řešení. Jsou spolehlivé, důvěryhodné a jsou fantastickými posluchači. Panna nepředstírá, že je poslouchá, pravdu nad vaším problémem přemýšlí.

     

  • 6.

    Beran


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Berani jsou velmi spontánní. Nepomlouvají, svůj názor říkají přímo, navíc jsou velmi zvědaví. Pokud se někdo cítí smutně, Beran je osoba, která je rozveselí a vymyslí program. Berani mají obrovské srdce a nevyčerpatelnou zásobu laskavosti.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz