Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ženy podle horoskopu: Co je opravdu raní?

/
  • I slova mohou zranit...
    I slova mohou zranit... (Shutterstock.com)
    18. července 2019 ● 06:00

    Každý má své citlivé místo, které, pokud ho někdo zasáhne, dokáže zabolet a vyvolat svár, dokonce i když jste přátelé. Na co si dát pozor?

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Ženy v tomto znamení nesnášejí, když je někdo podceňuje a myslí si o nich, že to nedokážou. Jejich obvyklá reakce je výbuch hněvu. Ale třeba přemýšlet opatrně, stojí vám to pak za to? Důsledky takového počínání mohou být katastrofální.

     

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Nejcitlivější místo nebo tedy chování, které se nejvíce dotkne ženy ve znamení Býka, je ignorování. Stačí, když jí na otázky odpovídáte velmi stručně - "Ano", "Ne" a podobně a máte problém. Dokáže se na vás za to dlouho zlobit.

     

  • 3.

    Blíženec

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Zdá se, že ženy ve znamení Blíženců je snadné urazit. Reagují přehnaně na všechno a na každého, když nemají svůj den. Ale přece existuje místo, které se jich nejvíce dotkne, a to jsou výčitky. Obvinění, že za něco mohou, velmi těžko snášejí.

     

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Pro romantickou duši ženy v tomto znamení je citlivým místem chladné chování. A také pokud něco děláte proti její vůli. I když nemusí dát najevo, co skutečně cítí hned, buďte si jisti, že jednou vybuchne.

     

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Pokud chcete urazit Lvici, nemusíte vynakládat velké úsilí. Stačí, když místo 51 růží donesete 45. Když si ji však chcete rozzlobit na déle, začněte pochybovat o jejích schopnostech a kritizujte ji. Dlouho to nevydrží.

     

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Slovy Pannu neurazíte. Bude třeba více námahy. Například, pokud se dozvíte o aktuálních snech i cílech Panny a dosáhnete jich dříve než ona, pak vás ze seznamu přátel může vymazat velmi snadno. A ani se nenadějete a už s ní soutěžíte.

     

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Srdce ženy v tomto znamení je zaneprázdněné něčím pěkným a zajímavým. Proto nemůže snést jakoukoli hrubost. Toto je její nejcitlivější místo a v žádném případě nestrpí zejména hrubé chování.

     

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Mnoho lidí si myslí, že ženám Štírkám nic neublíží. Ale není to tak. Jejich práh bolesti se nachází na nejvýznamnějším místě. Stačí, když se s nimi odmítnete milovat. V případě stejného pohlaví se jich dotkne, pokud někdo odmítá jejich pomoc.

     

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Žena Střelec má řada lidí se smyslem pro humor a umí si udělat legraci i ze sebe. Díky této sebeironií je trochu obtížnější ji urazit. Ale dá se to. Pokud se nebudete smát její vtipům a chování, dotkne se jí to.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Žena Kozoroh bolestivě reaguje na jakékoli odmítnutí. Nejhorší však pro ni je, když jí jako první dá kopačky partner. A to bez vysvětlení. Na takové chování je velmi citlivá.

     

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Žena Vodnářka se bude na vás velmi vážně zlobit, pokud její řeknete, že vás její společnost obtěžuje. Pomyšlení, že je nudná a všední jednoduše nestrpí. Ano, v žádném případě jí neříkejte, že je nudná. Nejsme si totiž jisti, zda existuje v daleké budoucnosti šance, že vám někdy odpustí.

     

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Ryby jsou smrtelně uražené, když vše necháte na nich. Žádná pomoc, žádné vedení, žádná rada? Pro ně je bolestivé, když slyší slovo "SAMA". Samozřejmě, že se dokážou o sebe postarat, ale prostě potřebují vždy u sebe mít někoho, kdo jim poradí.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz