Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Které ze znamení je nejnebezpečnější? Pozor na Štíry!

/
  • Kde se skrývá nebezpečí a ke komu se můžete schovat?
    Kde se skrývá nebezpečí a ke komu se můžete schovat? (iStock)
    30. září 2019 ● 11:34

    Nebudeme si lhát do kapsy. Všichni lidé nejsou slitovní andělé a některá znamení mají moc  a vliv až příliš ráda. Na koho si dát pozor? 

  • 1.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Lidé narození ve znamení Štíra jsou divocí a asertivní. Jsou to rození vůdci a snadno se dostávají do mocenských pozic. Mají však sklon k agresi a dokážou tajit své emoce. Jsou mezi nimi bezostyšní manipulátoři a jejich sarkasmus řeže jako nůž.

  • 2.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Lvi mají moc stejně rádi jako Štíři. Rádi by dominovali a mají sklon k aroganci. Touží být středem pozornosti.  Jsou neodolatelní kvůli svému kouzlu a schopnosti se dobře bavit. Dokážou získat následovníky a v tu chvíli jsou nebezpeční.
    Snaží se potrestat a zničit ty, kdo jim škodí.

  • 3.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Berani rychle milují a rychle nenávidí. Vždycky čekají vítězství a nic jiného je nepotěší. Jsou stejně temperamentní a impulzivní, jako agresivní. V každém případě je pro ostatní lidi nebezpečné stát jim v cestě.

  • 4.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Kozorozi jsou tvrdohlaví lidé, kteří mají dar sebeovládání. Mají tendenci být vševědoucí, někdy blahosklonní. To, po čem touží, chtějí získat za každou cenu a způsob příliš neřeší. Pak jsou stejně nebezpeční, jako Štíři. Bývají také nesmiřitelní a přísní filozofové. Jejich trpělivost je v tomhle případě trochu děsivá.

  • 5.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Panna je známá svým metodickým přístupem a životem zaměřeným na detaily. Je také velmi kritická vůči všemu, včetně sebe samé. Analyzuje všechno. Přidejte k tomu skutečnost, že nenávidí hrubost, která pro ni ospravedlňuje pomstu. Na křivdy nezapomíná a to z ní činí nebezpečnou osobu.

  • 6.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Raci jsou prostě raci. Kromě výkyvů nálady jste náchylní k pesimismu. Dokážou ostatními manipulovat na základě emocí. Neradi ukazují karty, když je k tomu donutíte, budou vás nenávidět.

  • 7.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Blíženci jsou nepokojní a rychle se přizpůsobují změnám. Jsou také nevypočitatelní, protože mají tendenci ukazovat se ostatním v různých rolích.  Pokud Blíženci vypracují plán, nic je od jeho uskutečnění neodradí.

  • 8.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Býci jsou silní, netrpěliví a nekompromisní. Nejsou zlí, ale pokud jim někdo hatí plány, rozčílí se rychle a použijí své rohy.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Střelci mají spoustu energie, a bývají úspěšní. Pokud ublíží, tak spí proto, že jsou nediplomatičtí, netaktní a nedokážou se do ostatních vcítit.

  • 10.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Ryby jsou citlivé a komunikace s nimi je únavná, protože předpokládají, že se do nich budou ostatní vciťovat.  Naopak, Ryby samy ostatními manipulují právě pomocí emocí.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Pro Vodnáře jsou konflikty normou, počítejte s nimi i v osobním životě. Vodnáři jsou zásadoví, ale také pomstychtiví. Na vině je nedostatek empatie a víra ve vlastní pravdu.  

  • 12.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Váhy jsou poslední na seznamu, protože jsou nejspravedlivější ze všech znamení. Jsou to ti, kdo budou chápat nedostatky druhých. Nikdy neuvěří, že to někdo myslel opravdu zle, pořád se snaží najít zrnko dobra.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz