Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jste stará duše? Znamení, podle kterých poznáte, že tady nejste poprvé!

/
  • (iStock)
    14. listopadu 2023 ● 06:00

    Pokud věříte, že smrtí život nekončí a existuje reinkarnace, tedy návrat do nového života v těle někoho jiného, pak by vás určitě zajímalo, jestli a kolikrát jste se už sem na Zemi vrátili. Jak stará je vaše duše? Zjistíte to podle těchto znamení. Pokud splňujete více než polovinu příznaků, považujte se za „starou duši“.

    Jak můžeme vědět, zda jsme už na tomto světě někdy byli? Minulé životy nám obvykle zůstávají skryté, a pronikneme k nim například prostřednictvím snů, meditací či formou regresní terapie neboli řízeného vzpomínání a vybavování si událostí pod vedením terapeuta nebo hypnoterapeuta. Díky regresi pochopíte osobní vztahy, odhalíte tajemství minulých životů, svoje fóbie i talenty, a můžete se emocionálně i fyzicky vyléčit. Jste tedy stará duše? Stará duše je entita, která si opakovaně vybírá život na zemi. Pravděpodobně proto, že má nějaký důležitý úkol, nebo musí najít někoho z minulého života a omluvit se či dořešit nedořešené nebo protože se musí naučit nějakou důležitou lekci. Jaké jsou známky toho, že jste stará duše?

  • 1.

    Realita vám někdy připadá jako sen

     

    Autor: iStock

     

    Připadá vám dost často, že život, který právě žijete, je tak trochu jako sen? Máte divný pocit, že všechno, co vidíte a slyšíte, není skutečné, i když je to realita. Jako byste byli součástí iluze? Tyhle pocity jsou společné pro typicky staré duše. Kvůli mnoha reinkarnacím, které jste již zažili, podvědomě víte, jak velká iluze je tenhle svět. I když nemůžete tuhle oblast překročit, postupně si budujete podvědomí, že za tímhle světem NĚCO leží. Je to velmi užitečný pocit. Naším úkolem a osobním duchovním cílem je naučit se vibrovat ve vyšších stupních a dosáhnout bodu, kde se můžeme pohybovat v jiném životě – nad tímto hmotným světem.

     

  • 2.

    Zajímáte se intenzivně o duchovno a spiritualitu

    Autor: iStock

     

    Pokud jste se už jako dítě zajímali o spirituální věci, čarodějnictví či anděly, pak jste pravděpodobně stará duše. Je běžné, že staré duše se rodí s vyšším uvědoměním a hledají znalosti i ve velmi raném věku. Staré duše si s sebou nesou duchovní kapacitu předešlých životů. To, co jste udělali v minulém života, může nějakým způsobem prosakovat to toho současného. Je běžné, že máte zájem o ezoteriku a spiritualismus, a je to pravděpodobně proto, že je to způsob, jak dekódovat hádanku vašich opakovaných inkarnací na tomto světě. Nějak prostě víte, že je to správná cesta, i když stále neznáte cíl.

     

  • 3.

    Jste moudřejší než druzí ve vašem věku

    Autor: iStock

     

    Staré duše bývají děti, které nemají zájem o takzvaně „dětské“ chování, populární návyky či hry. Jednají většinou tak, jako by se už narodili moudřejší než ostatní v jejich věku. Staré duše mívají mnohem silnější vztah ke starším lidem i v útlém věku. Pro děti může být velmi obtížné pochopit, že staré duše prošly stejnými zkušenostmi, a proto mají tendenci je považovat za trochu nudné. Nejsou snobské, i když tak někdy mohou působit.

     

  • 4.

    Necítíte se vázaní na místo, kde jste se narodili

    Autor: iStock

     

    Staré duše nelpí na místě, kde se narodily. Domov je tam, kde je jejich srdce. Stejně tak cítíte, že domov a vaše kořeny jsou Země, tahle planeta. Zdá se, že dogmata a tradice vás nepřitahují. Raději přemýšlíte nad rámec těchto obvyklých myšlenkových vzorců, a tím jste zvláštní. Lidé k vám chodí pro radu a většinou jim pomáháte odemknout cesty. Víte proč? Protože jste v minulých životech prožili stejné problémy.

     

  • 5.

    Narodili jste se ve znamení Kozoroha nebo ho máte v ascendentu

    Autor: iStock

     

    Znamení Kozoroha vládne planeta Saturn, starodávný Bůh času. Ascendent a planety v tomto znamení zvěrokruhu mívají staré duše, protože Saturn propůjčuje těmto lidem moudrost, která je silnější než prostor a čas. Znáte svůj ascendent? Pokud ne, zkontrolujte si to a přesvědčte se.

     

  • 6.

    Opakující se sny

    Autor: iStock

     

    Už jste měli několik stejných snů o konkrétním místě nebo místech, kde jste nikdy nebyli? Byl ten sen tak moc reálný, jako byste ho skutečně prožívali? I tohle může být signál, že jste stará duše. Tyto sny jsou záblesky vašich minulých životů, které se prostřednictvím snů dostávají do současného života, aby vám připomněly jejich účel. Máte-li tedy často tyto sny, měli byste si je zapisovat. Díky nim se můžete vrátit do minulého života a pochopit, co tyto záblesky mohly znamenat.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz