Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Která znamení zvěrokruhu vyznávají lásku jako slon v porcelánu? Jsou to tato 4!

/
  • Komu moc nejde vyznávat láska?
    Komu moc nejde vyznávat láska? (istock.com)
    13. listopadu 2023 ● 06:00

    Znáte to, některé ženy milují slovní flirtování a komplimenty mužů, kteří mají tak úžasnou slovní výmluvnost a charisma, že je utáhnou na vařené nudli a často velmi snadno dostanou to, co chtějí. Jsou lidé, kteří nemají problém otevřeně vyjadřovat své pocity a lásku, jsou i ti, kteří se nebrání použití manipulace.

    Pak jsou ale ti velmi ostýchaví, kteří jen velmi neobratně ze sebe dostanou sotva pár slov, často i opravdu nevhodně zvolených a vyvolávajících spíše úsměv na tváři než potřebu padnout dotyčnému k nohám. Která znamení zvěrokruhu vyznávají lásku jako slon v porcelánu?

  • 1.

    Panna

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: iStock
    Lidé narození ve znamení Panny mají někdy problém se vymáčknout a všechno jim dlouho trvá. Na vině je jejich potřeba zůstat ve své komfortní zóně a mít všechno pod kontrolou. City a lásku ale pod kontrolou obvykle moc nemíváme, proto je pro ně velmi těžké odhalit své skutečné city a úmysly. Za každou cenu se snaží zachovat si seriózní tvář, neradi odhalují své slabosti, někdy koktají, červenají se a potřebují si dodávat kuráž alkoholem, aby své vyvolené či vyvolenému dali najevo, co cítí, anebo ji/ho vůbec pozvali na rande.

    Někdy je to i potřebou mít všechno dokonalé. Pannám zkrátka nic není dost dobré, všechno musí být perfektní. Perfektně připravené, naplánované, mají i vysoké nároky na partnerku či partnera, takže nic z toho vlastně nemusí ani vyjít. Panny nerady odhalují své skutečné city, takže mohou působit velmi ostýchavě či nemotorně. Bojí se ztratit kontrolu a odhalit své vášně, proto vypadají sešněrovaně a příliš seriózně.

     

  • 2.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Autor: iStock
    Na obchodním jednání by mu to ještě šlo, Kozoroh totiž umí být dobrý řečníkem. Ve věcech lásky ale může být kapku neohrabaný, jeho nevhodné vtípky a narážky nebo příliš suchý anglický humor neoslní zrovna každého. Kozoroh se stejně jako Panna rád kontroluje a chce mít všechno dokonalé, což může být na úkor spontánního projevu citů. Chování a komunikace Kozoroha mohou být naučené tak, aby působily seriózně, elegantně a vhodně, ale pokud jde od skutečné vyjadřování vlastních citů, je zkrátka někdy jako slon v porcelánu. Někteří Kozorozi jsou velmi uzavření a tajemní, jejich pokus o intimní konverzaci pak ale třeba může být vnímán se zájmem a pokládán rozhodně za projev jisté originality a osobního svérázu.

     

  • 3.

    Štír

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?
    Autor: iStock
    Štír je velký vášnivec, ale zpravidla bývá dost uzavřený, takže nikdy nevíte, co si skutečně myslí, co cítí a na čem s ním vlastně jste. Otevírá se až ve velmi známém a důvěrném prostředí, ale najdou se i jedinci, kteří opravdu nemají v úmyslu důvěřovat vůbec nikomu. Štír ze sebe nikdy nebude chtít udělat blbce, takže své skutečné city a úmysly bude jen velmi těžko odhalovat. Jemu přímo vyhovuje mít navrch tím, že ví něco, co ostatní ne. Pokud zahoří vášní, bez skrupulí se na vás vrhne a bude komunikovat svým tělem beze slov, ale aby vyznával a popisoval své city, to tedy ne.

    To, jak Štír působí navenek, se nemusí slučovat s tím, co skutečně cítí uvnitř. Jeho city jsou hluboké, věrné a stálé. A vyjádří je teprve tehdy, když si bude dokonale jistý tím, že může. Pozvánka na rande od Štíra může být sebejistá a vzrušující, stejně tak jako roztomile nesmělá a neomalená jako od zahořklého vlka samotáře, který je však neskutečně sexy.

     

  • 4.

    Ryby

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky
    Autor: iStock
    Ryby jsou někdy tak nesmělé, opatrné a nejisté, že jen těžko hledají odvahu k tomu, aby se projevily. U nich můžete čekat spíše zasněný pohled, rozpačité chování či roztomilé žvatlání, ale obvykle nejdou přímo na věc a nechovají se průbojně. K vyznání lásky často ztrácejí odvahu a teprve v intimních chvílích si dovolí otevřít svá srdce. Jejich emoce jsou silné a je jich příliš mnoho, snadno se nacítí na druhého člověka a své okolí, proto je pro ně i těžké někdy rozeznat, které emoce vlastně patří jim, a které někomu úplně jinému.

    Oddanost, věrnost a lásku Ryby si můžete získat poměrně snadno, Ryba dobře odhadne druhého člověka a rychle se zamiluje, ale s vážnými úmysly vám dokáže lásku vyznat teprve po čase a možná roztomile ostýchavě, s výraznými emočními projevy, bez sebeovládání a klidně i slzami v očích. Ryby jsou totiž křehké, velmi citově založené a bojí se zranění svých citů, které se jim bohužel také často děje. Sebevědomé vyznání lásky proto u nich moc nečekejte.

     

Autor: Taťána Kročková

Klíčová
slova

láska zvěrokruh

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz