Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Která znamení zvěrokruhu mají velmi kladný vztah k alkoholu a jaký jim nejvíce chutná?

/
  • Která znamení mají velmi kladný vztah k alkoholu?
    Která znamení mají velmi kladný vztah k alkoholu? (istock.com)
    6. listopadu 2023 ● 06:00

    Patříte mezi největší milovníky alkoholických nápojů a máte sklony k závislostem, nebo si jen občas dáte pivo či víno ve vší slušnosti a počestnosti? Možná však spadáte do vzácné skupiny abstinentů a lidí, co alkohol přímo nesnášejí. Která znamení zvěrokruhu nejvíce podléhají svodům alkoholu a jaké pití kdo preferuje? Třeba se poznáte i vy…

  • 1.

    Beran

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: iStock
    Beran není žádný troškař a spoustu toho ve svém životě dělá bezhlavě a nezřízeně. A bohužel i když jde o alkohol. Berani se rádi napijí, cítí se dobře, když mají kolem sebe spoustu přátel a veselí. Nevadí jim dát si panáčka někde v lese na mezi. Svou míru často překračují, protože když je jim dobře, nic neřeší. Často nechávají proudit uvolněné emoce a vášně a někdy se chovají přímo jako utržení z řetězu. Potrpí si na kvalitní pití, ale nejsou to žádné fajnovky. Klidně jim postačí pivo, rum, slivovice a taková ta klasika. Někdy i cokoliv, co teče.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: 
    Býk se také rád napije, ale k pití alkoholu už přistupuje více ukázněně a ritualizovaně. To znamená, že jsou chvíle, kdy pije, a jsou také chvíle, kdy ne. Potřebuje mít na pití alkoholu svůj klid, své prostředí, anebo konkrétní alkohol, který má rád. Býci milují setkávání lidí za určitými příležitostmi, oslavy, hostiny, nejkvalitnější víno, pivo, likéry, kvalitní rum či whisky. Býk obvykle pozná, kdy má dost. Bojí se o sebe příliš na to, aby dělal hlouposti. Býk je velmi pohostinný, pokud si nenabídnete nebo nedáte s ním, mohl by se urazit. A obvykle k pití alkoholu přidává i konzumaci dobrého jídla.

     

  • 3.

    Rak

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?
    Autor: iStock
    Raci mívají často problém s pitím, ale souvisí to spíše s jejich nízkým sebevědomím a emocemi. Pokud je v životě potkají krušné chvíle, mají tendence se upíjet. Pak je jim jedno, co pijí, ale obvykle volí jeden druh alkoholu, který si oblíbí a na který si zvyknou. U Raků je vyšší riziko závislosti, a to na čemkoliv. Jídle, pití alkoholu, cigaretách, prášcích, hracích automatech. Proto by lidé narození ve znamení Raka neměli pít raději alkohol vůbec.

     

  • 4.

    Lev

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?
    Autor: iStock
    Lev je na tom podobně jako Býk. I když miluje kvalitní alkohol, například nejlepší víno nebo oblíbené míchané alkoholické nápoje, jakmile zjistí, že by mohl nad svým pití ztratit kontrolu, učiní tomu přítrž, protože se o sebe bojí a nechce riskovat zdravotní problémy či závislost. Většina Lvů se dokáže kontrolovat a preferují jiné životní hodnoty, například vztah, rodinu nebo uznání ve své profesi. Jsou ale i Lvi, kteří ve své ohnivé vášni alkoholu propadnou velmi snadno, pak na druhou stranu ti, kteří nepijí pro jistotu vůbec.

     

  • 5.

    Panna

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: iStock
    Mezi Pannami je překvapivě spousta alkoholiků. Zdá se to být zvláštní vzhledem k tomu, že Panny dbají na své zdraví a mají sklony k perfekcionismu a askezi. Bohužel však přes snahu mít dokonalý život snadno podlehnou svému pití tehdy, když se to tak úplně nedaří. A pro svou skromnost se spokojí s pivem i krabicovým vínem nebo vodkou.

     

     

     

  • 6.

    Váhy

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky
    Autor: iStock

    Váhy jsou sváteční pijáci, kteří milují velmi kvalitní alkohol v dobré společnosti. Míchané nápoje, bílý rum, tequilu, ovocná piva i sladké likéry. Bohužel však také umí dokonale zapíjet svou samotu, kterou snáší velmi špatně, a to klidně doma v soukromí, tak, aby je nikdo neviděl.

     

     

     

     

     

  • 7.

    Střelec

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky
    Autor: iStock
    Střelec si stejně jako Beran potrpí na nezřízenou zábavu. Opíjí se často a rád, ať už v dobré společnosti, nebo o samotě. Dokáže si na alkoholu vždy najít to pozitivní, anebo má spoustu výmluvných argumentů, kterými své pití obhajuje. Střelci mají rádi různé druhy whisky, černé pivo, hořké likéry nebo všelijaké míchané nápoje.

     

     

     

     

  • 8.

    Vodnář

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: iStock
    Dalším velkým pijákem je Vodnář, který rád experimentuje se vším možným, takže klidně i s alkoholem. Rád se baví, v pití moc nezná míru. U Vodnáře by vás nepřekvapilo, kdyby si oblíbil absinth, tequilu, různé míchané drinky a sladký alkohol.

     

     

     

     

     

     

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz