Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Největší hazardéři zvěrokruhu. Kdo často a rád riskuje? Je to těchto pět znamení

/
  • (iStock)
    25. října 2023 ● 06:00

    Někteří lidé se vrhají do všeho po hlavě a moc nepřemýšlí o tom, jak to dopadne. Riskují, že to nevyjde, že se jim něco přihodí nebo že se jim rozbije vztah. Někdy je ale naopak vhodné zariskovat, třeba když chcete změnit práci. Změny vyžadují překonat strach a riskovat.

    Která znamení mají v povaze riskování a někdy až hazardování? Kdo je ochotný riskovat a nemít přitom problém s tím, že výsledek dopředu není známý? Je to těchto pět znamení.

  • 1.

    Beran

    beran

    Beran je nejimpulzivnější znamení zvěrokruhu a nikoho to nemůže překvapit. Berani maní intenzivní potřebu neustále něco dělat, protože jinak by se začali nudit. To často znamená, že dříve jednají, než přemýšlí. To je může dovést k problémům a k rozhodnutím, kterých mohou později litovat. Velmi často ani sami nechápou důvody, které je k takovým rozhodnutím vedly. Jejich vášnivá povaha je vede k impulzivním a riskantním rozhodnutím. Ochota ponořit se po hlavě do všeho však může být v některých situacích prospěšná.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Střelec

    střelec

    Střelci jsou optimisté, kteří mají tendenci střílet hned napoprvé, aniž by přesně zamířili. I když jsou všechny šance proti nim, jsou ochotní zariskovat. Někdy jim to vyjde, jindy nikoli. Často jednají podle svých rozmarů a riskují, aniž by si věci důkladně promysleli. Ne všechna jejich impulzivní rozhodnutí se vyplatí, protože dost často je dělají z lehkomyslnosti. Nemůžou si ale pomoci, jejich povaha prahne po dobrodružství a vzrušení. Jejich sklon riskovat někdy vede ke špatným životním volbám.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Blíženci

    blíženci

    Blíženci milují spontánnost, rozmanitost a ze všeho nejvíc nenávidí nudu. Proto stále hledají něco nového a vzrušujícího. Téměř vždy se rozhodují za běhu, aniž by dopředu přemýšleli o důsledcích. Jejich spontaneita je možná napohled sympatická, ale jejich impulzivní rozhodnutí nemusí pokaždé vyjít podle plánu. Blíženci jsou ale takoví a rozhodně nebudou preferovat pečlivou organizovanost. To přenechají jiným, třeba Pannám. Dobrá zpráva je, že jejich impulzivita často vede k tomu, že jim život nabídne nečekané pozitivní příležitosti, které by nenašli, kdyby takoví nebylo.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Vodnář

    vodnář

    Vodnáři dělají rádi a často rychlá rozhodnutí, aniž by řešili následky. Vodnáři jsou inteligentní lidé, kterým to rychle pálí a v hlavě mají spoustu nápadů, které dokážou okamžitě přeměnit v rozhodnutí. Jejich impulzivita může být skvělá v případě, když je zapotřebí rychle a efektivně vyřešit nějaký úkol. Zároveň ale můžou unáhlená rozhodnutí způsobit z dlouhodobého hlediska škodu. Celkově lze ale říct, že Vodnářova ochota riskovat bývá spíše výhodou, pokud jde o kreativní řešení problémů. Někdy je ale nutné, aby udělali krok zpět a svá rozhodnutí občas přehodnotili.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Vodnáře: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Vodnáře: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 5.

    Lev

    lev

    Lvi jsou rození vladaři zvěrokruhu, kteří se snaží upoutat pozornost. I proto mají tendenci občas dřív konat než myslet. Často dělají rychlá rozhodnutí, aniž by zvážili možné důsledky svého jednání. Je to proto, že jejich nadšení je často žene k impulzivnímu a riskantnímu jednání. Díky jejich sebevědomé a odvážné povaze navíc riskují a hazardují bez pocitů strachu či úzkosti. Což je v některých směrech skvělé, ale občas mi si měli dávat pozor na to, co vypouštějí z úst. Ne všechna slova jdou vrátit zpět. Impulzivita Lvů může být požehnání i prokletí, záleží na tom, v jaké míře ji Lvi využijí. Někdy je méně více, než naopak.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Lva: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Lva: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz