Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Komu ze zvěrokruhu se podaří v roce 2024 zhubnout? K šťastným patří tahle znamení

/
  • Komu se konečně podaří zhubnout?
    Komu se konečně podaří zhubnout? (istock.com)
    28. prosince 2023 ● 06:00

    Hubnutí není nikdy snadné, přesto patří mezi nejčastější novoroční předsevzetí. Hubnutí vyžaduje dřinu, intenzivní disciplínu a taky obětavost. Která znamení budou patřit v novém roce k těm nejúspěšnějším, pokud jde o hubnutí?

    Sníte o tom, že shodíte přebytečné kilogramy, abyste se zase vešli do svých oblíbených kalhot? Je to pro vás téma číslo jedna a berete to jako svou velkou výzvu? Některá znamená mají větší šanci, že se dočkají úspěchu, a to z mnoha důvodů. Kdo bude patřit k těm, kteří zažijí neuvěřitelnou proměnu, pokud jde o vzhled? Tahle čtyři znamení se můžou těšit z nejlepších výsledků.

  • 1.

    Beran

    ...

    Na radiální změnu svého vzhledu se mohou připravit Berani. Díky planetě Pluto, což je planeta obnovy, bude jejich touha změnit svoji postavu silnější než kdy jindy. Sekundovat bude Plutu také planeta Saturn, která bude jejich osobním trenérem a která jim pomůže odolat pokušení v podobě lákavých dezertů. Berani budou mít silnou motivaci přijmout všechny výzvy, týkající se zdravého jídelníčku. Vzhledem k tomu, že Berani nemají rádi neuspořádané plány, bude se pro ně hodit zónová dieta. V ní jsou jídla rozdělená na 40 % sacharidů, 30 % tuků a 30 % bílkovin. To jim pomůže zhubnout a udržet si váhu.

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Panna

    ...

     

    Panny půjdou v novém roce za svým cílem, a to díky planetě Pluto. Bez problémů se rozloučí se všemi gastronomickými lákadly. Nemusí se bát, jejich chutě a touhy ztlumí Saturn. Hubnutí se pro ně stane doslova dětskou hrou, kterou zvládnou levou zadní. A co jim pomůže zhubnout? Dieta s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuku a bílkovin. Ta je pro emocionální pojídače, jakými Panny jsou, ideální. Vzhledem k tomu, že Panny mívají racionální povahu, právě tato dieta nejlépe zapadne do jejich režimu.

     

     

  • 3.

    Váhy

    ...

     

    V roce 2024 čekají na Váhy díky Saturnu přísnější pravidla zejména v oblasti zdraví. Berta ho ale jako anděla strážného, který vás bude provázet na cestě ke zdravé a štíhlejší postavě. Harmonické a stabilní Váhy vyžadují vyváženou stravu. Proto by měly inklinovat ke středomořské stravě, která klade důraz na ovoce, zeleninu, celozrnné obiloviny a žádné zpracované potraviny. Tahle dieta jim v novém roce rozhodně pomůže, aby úspěšně zhubly.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Ryby

    ...

    Ryby čeká v novém roce „nové já“. Se Saturnem v jejich znamení budou mít dostatek energie na změnu. Budou jako olympionici se železnou disciplínou a neutuchajícím odhodláním. To bude jejich nejlepším spojencem při hubnutí. Ryby jsou soucitné a potřebují stejný soucit, když chtějí zhubnout. Citlivým Rybám pomůže raw strava, díky níž se zbaví nečistot v těle. Snáze pak zhubnou. Ryby, dejte si ale pozor na planetu Neptun, vaši vládnoucí planetu, která se postará občas o to, abyste si dopřáli chvíle něžného potěšení v podobě… třeba čokolády.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz