Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Nejlepší milenci zvěrokruhu. Kdo je ohnivý, vášnivý a kdo zasněný romantik?

/
  • (iStock)
    3. listopadu 2023 ● 06:00

    Zajímá vás ohnivá a vášnivá stránka vašeho znamení? Samozřejmě ani astrologie nemůže předpovědět všechno, ale může nabídnout pohled na vaše romantické sklony. Ve zvěrokruhu najdeme pět znamení, která jsou známá tím, že patří k nejlepším milencům. A to z mnoha důvodů.

    Proč jsou tahle znamení těmi nejlaskavějšími a nejvášnivějšími milenci ve zvěrokruhu? V čem vynikají nejvíce a co je důvod, že na ně nikdy nezapomenete, pokud jde o vášeň?

  • 1.

    Beran

    ...

    Ohnivý milenec

    Beran je ohnivé znamení známé svou energií a také intenzivní vášní. Když se Beran zamiluje, vrhne se do toho doslova po hlavě. Berani jsou pohánění svými touhami a nebojí se to dát najevo. Rozhodně nepatří k těm, kdo by skrývali svou náklonnost a často se nechávají vést srdcem. Jejich vášnivá povaha je patrná naprosto ve všem: Rádi a divoce se líbají a k lásce přistupují velmi odvážně a dobrodružně.

    Beran je nejvíce kompatibilní s jinými ohnivými znameními, jako je Lev a Střelec. Jejich vzájemná intenzita vytváří elektrizující spojení, které udržuje vášeň neustále na vrcholu.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Štír

    ...

    Magnetická přitažlivost

    Štír je nejzáhadnějším a nejintenzivnějším vodním znamením zvěrokruhu. Pokud s někým naváže romantický vztah, bude vždy velmi intenzivní a plný emocí. Štíři jsou známí tím, že mají jedinečnou schopnost vytvářet hluboké citové vazby se svými partnery. Jejich intenzita vytváří kolem nich svůdnou auru, která ostatní přitahuje a dělá z nich neodolatelné partnery.

    Štíři mají také silnou sexuální energii, která patří neoddělitelně k jejich vášnivé povaze. Jejich partneři o nich téměř vždy říkají, že jsou v tomto směru bezkonkurenčně nejlepší.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Lev

    ...

    Královští romantici

    Lev je ohnivé znamení známé svým královským a romantickým přístupem k lásce. Lvi jsou přirození romantici, kteří rádi vytvářejí velkolepé, nezapomenutelné okamžiky pro své partnery. Jejich vášeň nenechá nikoho na pochybách – ať už jde o jejich gesta, extravagantní dárky či vyznání lásky.

    Lvi jsou velice vřelí a milující partneři, díky nimž se jejich partneři cítí skutečně milovaní. Jejich loajalita a oddanost jsou neochvějné, což z nich dělá intenzivně vášnivé milence.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Lva: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Lva: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Rak

    ...

    Pečující milenci

    Rak je vodní znamení známé svou pečující a milující povahou. Raci vyjadřují svou vášeň prostřednictvím své péče o partnery. Nosí je doslova na rukou, vytvářejí pro ně bezpečné a láskyplné prostředí, které podporuje hluboké emocionální spojení. Raci jsou velmi emotivní a umožňují svým partnerům sdílet s nimi ty nejniternější myšlenky a pocity. Tato emocionální hloubka zvyšuje intenzitu jejich vztahů.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Raka: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Raka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 5.

    Ryby

    ...

    Zasnění romantici

    Ryby jsou vodní znamení známé svou zasněnou a romantickou povahou. Svou lásku k partnerovi vyjadřují velmi kreativně. K vyznání lásky či jiným projevům lásky používají často umění, například poezii nebo hudbu. Do svých vztahů vnášejí jedinečný a nápaditý rozměr. Ryby jsou velmi empatické a citlivé, což z nich dělá intenzivní a vášnivé milence. Chápou moc dobře potřeby a emoce svého partnera na skutečně hluboké úrovni a dokážou tak vytvářet intenzivní emocionální spojení.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz