Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

5 znamení zvěrokruhu, která mají léčitelské schopnosti. Patříte mezi ně?

/
  • Která znamení mají léčitelské schopnosti?
    Která znamení mají léčitelské schopnosti? (istock.com)
    30. října 2023 ● 06:00

    Setkali jste se někdy s člověkem, který měl léčitelské schopnosti, anebo jste někdy měli pocit, že i vy sami je máte? Říkají vám často druzí, že máte léčivé doteky a že se cítí ve vaší společnosti příjemně? Léčitelské schopnosti totiž vyžadují velkou vnímavost, jistou zralost, zkušenost, vnitřní vyrovnanost, pevnou vůli a schopnost umět pracovat s energií.

    Představíme vám 5 znamení zvěrokruhu, u kterých se to dá předpokládat. Možná mezi ně patříte i vy.

  • 1.

    Býk

    býk
    Autor: shutterstock.com
    Zemský Býk je stabilní, klidné a vyrovnané znamení, které umí podržet a podpořit každého, kdo má tendence se hroutit. Má příjemnou zemitou energii, která dokáže uzemnit, dodat fyzickou sílu, vůli, zdraví a odolnost. V tomto ohledu má Býk co předat. I když mnozí Býci inklinují spíše k materialismu a rozkoším a požitkům než duchovnímu světu, nevylučuje to jejich sílu, výdrž a pevnou vůli. Dokáží léčit dotykem, protože mají energie na rozdávání a umí ji čerpat z Vesmíru. Býk skutečně může být léčitelem, který léčí rukama, anebo předává své získané znalosti a praktické zkušenosti. Je však také prvním znamením, kterého napadne své léčitelské umění okamžitě dobře zpeněžit.

     

  • 2.

    Rak

    rak
    Autor: shutterstock.com
    Citlivý a pečující Rak má někdy pocit, že by nejraději spasil celý svět. Podobně jako další vodní znamení Ryb je známé svou citlivostí, vnímavostí, empatií a dobrou intuicí. Už proto se nabízí, že bude skvělým léčitelem, lékařem, zdravotníkem, pečovatelem či sociálním pracovníkem. Rak dokáže vycítit potřeby druhých lidí a bývá velmi dobrým diagnostikem v léčitelské oblasti. Na základě svých znalostí, zkušeností či intuice může doporučit vhodnou stravu, bylinky, doplňky stravy nebo pomůže i po psychické stránce. Raci umí velmi dobře naslouchat. Jen energie jim někdy může chybět, příliš se rozdávají pro druhé a nabírají na sebe problémy druhých lidí. Proto je pro ně velmi důležité umět si pevně nastavit hranice a chránit se před negativní energií.

     

  • 3.

    Panna

    panna
    Autor: shutterstock.com
    Panna se může skrze svou disciplínu, zvídavost a vůli dostat až k hlubokým znalostem, dokáže pracovat s energií, zajímá se o zdravý životní styl, stravu, alternativní medicínu, inklinuje ke zdravému způsobu života. Sama může jít příkladem, rozumět diagnostice a léčbě mnoha nemocí, pracovat na svém vlastním sebezdokonalováním a duševní hygieně. Jako vyrovnaný senzitivní člověk umí krotit své vášně a předávat své znalosti, zkušenosti i pozitivní energii z Vesmíru druhým. Dotyk leckteré Panny může být skutečně léčivý.

     

  • 4.

    Štír

    štír
    Autor: shutterstock.com
    Štír je znamení, které se nespokojí s málem a dokáže jít do značné hloubky. Štír má silné emoce, je velmi senzitivní, ctí přírodu a její dary a umí dokonale pracovat s energií. Štír dokáže léčit pohledem, dotekem, nasloucháním i svou přítomností. Jeho fyzická i psychická energie bývají velmi silné a při kontaktu se Štírem mnozí lidé pociťují brnění nebo mravenčení v rukou či celém těle, případně mají různé jiné nevysvětlitelné pocity. Štír umí být zcela oddaný svému léčitelskému poslání a pomáhat druhým v rámci nejvyššího dobra v souladu s přírodou, ale nesmí do toho plést svoje vášně, sexualitu, žárlivost, touhu po penězích, po pomstě a touhu po moci. Pak může být naopak nebezpečným manipulátorem.

     

  • 5.

    Vodnář

    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáři se velmi zabývají duchovnem, ezoterikou a mystikou. Jejich zájem o všechno netradiční a o mentální i duševní zdraví je často přivádí k praktikování alternativní medicíny. Jejich vnitřní nespoutanost, originalita osobnosti a třeskutá energie vládnoucí planety Uran z nich dělá vizionáře, mystiky, guru či léčitele. I jejich léčivý dotek může být jedinečný, rozechvívající a neskutečně nabíjející elektřinou. Vodnář musí však zvládnout ukáznit nespoutanost své osobnosti a nastavit sobě i druhým pevné hranice, aby mohl cíleně pomáhat a léčit. Jinak se s ním dostanete do velkého víru nekonečné psychedelické jízdy Vesmírem.

     

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz