Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Milenci na jednu noc: Která znamení k tomu mají sklon?

/
  • Závazky? Nikdy.
    Závazky? Nikdy. (iStock)
    27. října 2023 ● 06:00

    Pokud jde o srdeční záležitosti, na světě existují vztahy všech barev. Od letmých úletů až po trvalé partnerství a manželství; ale jsou lidé, kteří dávají přednost známostem na jednu noc před budováním trvalého svazku. Víte, jaké mají důvody?

  • 1.

    Váhy

    ...
    Jedinou metlou existence Vah je jejich nerozhodná povaha. Často dávají přednost „rychlovkám“ prostě proto, že nevěří, že si dovedou správně vybrat.  Trvalý vztah zpravidla získají, až když si někdo rázný vybere je.

     

     

     

     

  • 2.

    Štír

    ...
    Záhadní Štíři jsou fascinováni lidmi. Důvodem, proč toto vodní znamení dává přednost románkům na jednu noc před trvalými vztahy, je to, že žijí pro experimentování v sexu, ve vztazích a chtějí poznat co nejvíc milenců. Málokdy cítí potřebu zapustit kořeny a skutečně se usadit. Štíři mají toulavé srdce a není snadné je přimět, aby se usadili.

     

     

  • 3.

    Střelec

    ...
    Toto ohnivé znamení má prchavé zájmy a má problém se k něčemu dlouhodobě zavázat. Raději pěstují povrchní vztahy, aby se vyhnuli neshodám, které jsou běžným jevem, když jste v trvalém vztahu s někým, s kým děláte společná rozhodnutí. Ačkoli ne všichni Střelci mají tuto preferenci, většina z nich dává přednost rychlému romantickému sblížení před trvalým vztahem.

     

     

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz