Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nejlabilnější znamení zvěrokruhu. Kdo těžko zvládá stresové situace a změny?

/
  • Kdo k nim patří?
    Kdo k nim patří? (iStock)
    11. října 2023 ● 06:00

    Někteří lidé jsou psychicky odolní a nic je nerozhodí. Ne každý se ale narodil s trpělivostí podobnou dalajlámovi. Jsou lidé, kteří jen těžko snášejí stres, a někdy jim stačí málo, aby vybuchli jako časovaná bomba.

    Psychická labilita se může projevovat citlivou nestálostí, přecitlivělostí, častými změnami nálad i nízkou sebedůvěrou. Tyto poruchy ovlivňují chování i uvažování těch, kteří jimi trpí. V běžném životě mohou lidé s labilní povahou prožívat chvíle, kdy se cítí skvěle, jindy jsou vzteklí a zničí vše, čeho už dosáhli. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Býk

    býk

    Přestože se říká „silný jako býk“, nemusí to nutně znamenat stabilitu. Obvykle se Býci prezentují jako solidní a neotřesitelní lidé, ale pod nánosem sebekontroly se skrývá úzkost z toho, že se všechno rozpadne a zničí. Býk je zemské znamení a jako takové se nikdy nemůže doopravdy pohybovat s proudem, takže upřednostňuje bolest známého před divokými změnami. Býkům stačí málo a vybuchnou jako rozbuška s jedovatým plynem. Často si na sebe berou moc odpovědnosti a odmítají požádat o pomoc.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 2.

    Beran

    beran

    Ocitli jste se někdy v restauraci s nespokojeným Beranem, který právě převrhl stůl a všechen jeho obsah na zem, zatímco křičel a rozčiloval se? Ano, Berani jsou občas poněkud psychicky labilní. Může za to jejich vysoká inteligence a všechny ty znalosti, které jim běhají v mozku. Berani jsou nevyrovnaní, impulzivní a nejméně trpěliví lidé, kteří se proto nejsnáze ze všech znamení rozzuří. Stejně jako kojenci mají i Berani špatnou kontrolu svých impulzů a vysoké nároky na decibely.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 3.

    Váhy

    váhy

    Přestože Váhy celý život usilují o harmonii, jsou velmi nestabilní. Každého spíše napadne, že by měly být vyrovnané. Ale to je omyl. Naopak mají tendenci být polarizované a v reálném životě jsou zřídkakdy praktické nebo vyvážené. Jsou velmi inteligentní a pokud se na stůl dostane téma, o kterém něco vědí, je to v pořádku, ale pokud se jim předloží téma, kterým si nejsou moc jisté, viditelně se naštvou nebo jsou silně nervózní. Právě nervozita je pro Váhy typická.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 4.

    Rak

    rak

    Raci by se asi rádi považovali za osvícené jedince, které nic nerozhodí, ale zkuste jim setřít jejich „fasádu“ a najdete pod ní vyděšené labilní děti, které nejsou schopné akceptovat svět takový, jaký je. Raci jsou vystrašené znamení, které touží po rutině a stabilitě. Jakmile jsou nuceni udělat krok jiným směrem, nebo provést nějakou změnu, stáhnou se do krunýře a nereagují. V některých situacích se na ně nedá spolehnout, protože jsou nestabilní, pokud jde o jejich emoce.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 5.

    Blíženci

    blíženci

    Pětici labilních znamení zakončují Blíženci. Vládne jim planeta Merkur, což je planeta s nejnestabilnější oběžnou dráhou ve sluneční soustavě. Mysl Blíženců je rozpínavá i přizpůsobivá, ale také extrémní. Pravda je pro ně elastická, takže neustále konzumují, destilují a falšují informace. Spíše, než aby se Blíženec bránil nestabilitě, svíjí se a chová se jako bipolární zloděj aut. Jakmile jsou s čímkoli konfrontovaní, začnou se chovat nepředvídatelně a ostatní nechají na pospas myšlenkám, co se to vlastně děje? Jsou nestabilní v náladách, jednáních, a i proto jsou někdy nebezpeční.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz