Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kdo má problém odolat pokušení? Tahle znamení s tím bojují každý den

/
  • (iStock)
    27. září 2023 ● 06:00

    Nutkání dělat něco, co bychom neměli, něco, co je v rozporu s morálními či dokonce právními normami. Ovšem může to být i něco mnohem menšího, třeba pokušení sníst o jeden dortík po obědě víc. Ve zvěrokruhu existují tři znamení, pro která je nejnáročnější odolat pokušení. Kdo k nim patří a proč?

    Pokušení mívá občas každý z nás. Podle odborníků může odrážet naše potlačené touhy nebo může vyplývat z nadměrné sebekontroly. Je dobré pokušení odolávat, nebo je někdy dobré pokušení podlehnout? Záleží na tom, o jaké pokušení jde. Kvůli jednomu kousku čokolády navíc se zřejmě svět nezboří, ovšem podlehnout pokušení v případě nezávazného flirtu s kolegou, to už může zavánět problémem. Která tři znamení bojuje s pokušením, ať už jakýmkoli, každý den?

  • 1.

    Beran

    ...

    Beran je první znamení ve zvěrokruhu. Má ohnivou a impulzivní povahu. Lidé narození v tomto znamení v sobě mají magnetickou energii, která je přitahuje ke všem vzrušujícím příležitostem. To ovšem vede často k impulzivním rozhodnutím. Všechna jeho rozhodnutí mohou vést k napínavým a spontánním akcím, ale bohužel to taky bývá často nejlepší recept na pokušení. Tyto akce je sice okamžitě uspokojí, ale mohou vést k potížím. Pokud chtějí Berani odolávat pokušení, musí využít svou energii k produktivním činnostem. Jakmile jsou zaměstnaní, podaří se jim to. Je taky dobré, aby trénovali všímavost a stanovili si jasné cíle. To jim pomůže předejít impulzívnímu jednání.

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Beran

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Štír

    ...

    Štír je vodní znamení. Má intenzivní povahu a také tajemnou. Lidé narození ve znamení Štíra jsou hluboce vášniví a často je přitahují intenzivní, a dokonce zakázané zážitky. Magnetická přitažlivost těchto pokušení může být tak silná, že je pro Štíry náročné jim odolat. Pokud chtějí Štíři odolat pokušení, je zapotřebí uvědomit si svou intenzivní povahu a nasměrovat ji do kreativních a transformačních snah a cílů. Rozvíjení sebeovládání prostřednictvím meditace a sebereflexe by mohlo Štírům také pomoci v tom, aby lépe zvládali nástrahy pokušení.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Štír

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 3.

    Ryby

    ...

    Ryby jsou poslední znamení zvěrokruhu a jsou to zasněné idealistky. Mají emotivní povahu plnou fantazie. Mají spoustu nápadů a empatie, ale často se ocitají v pokušení vydat se za svými fantaziemi a uniknout ze světa reality. Mívají problém zůstat při zemi. Ryby mohou odolat pokušení tím, že své kreativní schopnosti využijí k uměleckým činnostech. Dále by si měly nastavit zdravé hranice a zůstat ve spojení s reálným světem. To jim pomůže odolat tomu, aby se neztratily v říši snů.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Ryba

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz