Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Chladní a rezervovaní. Kterých pět znamení je proslulých tímto chováním?

/
  • (iStock)
    22. září 2023 ● 06:00

    Někteří lidé mají silně vyvinuté sociální dovednosti a navenek působí vesele a přátelsky hned v prvním okamžiku, kdy je potkáte. Jsou ovšem tací, kteří mají introvertní sklony nebo se chovají rezervovaně. O těch se zase říká, že jsou studení jak psí čumák.

    Rezervovaní lidé jsou citově stabilní, takže je pravděpodobně nikdy neuvidíte, jak se rozzuří, nebo udělají něco nečekaně. Nejsou neurotici, ale nejsou ani otevření, protože emoce spíše skrývají. Kterých pět znamení zvěrokruhu je nechvalně proslulých chladným a rezervovaným chováním? Kdo se chová vážně a odměřeně? Jste mezi nimi?

  • 1.

    Kozoroh

    ...

    Není divu, že do seznamu patří na první místo právě Kozoroh. Ten je velice disciplinovaný a taky vážný. Má tendenci k životu přistupovat prakticky a cílevědomě. Je to dříč a workoholik, který je zodpovědný a ambiciózní. To všechno vede k tomu, že působí často jako velice rezervovaný. Je totiž tak moc zaneprázdněn svou prací, aby dosáhl úspěchů a svých cílů, že to může působit chladně. Zvláště v situacích, které vyžadují sociální kontakt, vypadají často, že jsou vzdálení. Pod jejich rezervovanou slupkou se ale skrývají loajální, spolehliví a důvěryhodní přátelé a partneři.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 2.

    Panna

    ...

    Panny jsou pečlivé, analytické a orientované na detaily. Libují si v rutině a organizovanosti, díky čemuž působí na spoustu lidí rezervovaně. Panny působí chladně, protože mají sklon pečlivě pozorovat a posuzovat situace, v nichž se ocitají. Teprve pak se k nim vyjadřují nebo teprve pak se otevřou. Panny preferují smysluplné rozhovory a diskuse, takže na firemním teambuildingu nečekejte, že by byly těmi nejextrovertnějšími osobami. Přestože jsou ale rezervované, často jsou vysoce inteligentní a mají i hlubokou schopnost empatie.  

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 3.

    Rak

    ...

    Rak je vodní znamení známé svou citlivostí a emocionalitou. Na jedné straně jsou Raci vřelí a pečující, zvláště když se cítí pohodlně a v bezpečí, ale na straně druhé bývají rezervovaní, a to tehdy, když se s někým setkají poprvé. Emocionální Raci jsou opatrní a potřebují čas, aby začali druhým důvěřovat a mohli nastolit ve vztazích pocit bezpečí. Proto působí na začátku rezervovaně až chladně, někdy dokonce plaše. Jakmile se otevřou, stanou se z nich loajální a starostliví lidé, kteří vás překvapí svou laskavostí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 4.

    Štír

    ...

    Štíři mají tajnůstkářskou povahu, takže často působí rezervovaně a chladně. Mají intenzivní povahu a zároveň dokážou střežit své myšlenky a pocity. Odhalují je pouze těm, který, hluboce důvěřují. Tahle jejich povaha kolem nich vytváří auru tajemna, takže vypadají rezervovaně nebo záhadně. Jakmile se vám ale podaří dostat se jim pod kůži a odkrýt jejich vnější skořápku, zjistíte, že to jsou vášniví a loajální lidé, kterým záleží na pevných a hlubokých vztazích.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 5.

    Ryby

    ...

    Ryby jsou kreativní, emocionální a taky mají obrovskou představivost. Jejich fantazie nezná někdy mezí. Ale i když mají všechny tyhle vlastnosti, mohou být právě proto introvertní a zahleděné do sebe. Ryby potřebují často čas samy pro sebe, aby přemítaly o svých vnitřních pocitech a myšlenkách, jedině tak znova získají energii. Díky své zahleděnosti do sebe působí ovšem na své okolí rezervovaně, hlavně ve společnosti. V ní se raději stáhnou do sebe. Rezervovanost je tak často projevem jejich bohatého vnitřního života.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz