Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Kdo miluje netradiční sexuální praktiky? Je to těchto 5 znamení

/
  • Kdo má rád netradiční sexuální praktiky?
    Kdo má rád netradiční sexuální praktiky? (istock.com)
    21. září 2023 ● 06:00

    Každé znamení zvěrokruhu má svou charakteristiku. A víme i to, jak se jednotlivá znamení chovají v posteli. O Rybách se říká, že milují romantiku a snění, o Pannách zase že jsou zdrženlivé a cudné a Štíři bývají považování za nejvíce sexuálně založené znamení zvěrokruhu.

    Jenomže tohle je velmi obecný výčet sexuálních preferencí jednotlivých znamení. Chcete se dozvědět něco víc? Prozradíme vám, která znamení patří mezi nejvíce perverzní a také to, které části těla koho nejvíce vzrušují. Rozhodující není jen postavení Slunce v těchto znameních, ale také například planety Marsu.

  • 1.

    Kozoroh

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: iStock
    Lidé narození ve znamení Kozoroha bývají tvrdší a temnější nátury, proto jim mnohdy vyhovuje drsnější sex nebo řeší téma dominance a submisivity. Zatímco Kozoroha si většinou můžeme představit jako dominantního v posteli, jsou i Kozorozi, kterým naopak vyhovuje submisivní role, anebo jsou schopni zastávat obě role podle nálady či založení jejich partnera/partnerky. Také perverze či fetiš jim nejsou cizí. Jejich přirozeností je ovládat a mít kontrolu, proto tyto své vlastnosti přenášejí také do ložnice. U Kozoroha zcela jistě uspějete se svazováním a BDSM mnohem pravděpodobněji, než u jiných znamení.

     

  • 2.

    Štír

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?
    Autor: iStock
    Jak již bylo zmíněno, Štír je velmi náruživý a miluje sex. Obdobně jako Kozoroh má tendence inklinovat k drsnějšímu sexu a téma dominance a submisivity mu není nijak vzdálené. A stejně tak u Štíra spíše uspějete se svazováním, perveznějšími praktikami, análním sexem a úplné odevzdanosti při sexu partnerovi, než u jiného znamení zvěrokruhu.

     

     

  • 3.

    Panna

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: iStock
    Panny nejsou tak cudné a zdrženlivé, jak by se mohlo na první pohled zdát. S ohledem na jejich zájem o zdraví a sterilní čistotu lze i očekávat nejrůznější fetišistické praktiky v posteli včetně perverze a dalších drobných úchylek s latexovými rukavicemi a podobně. Protože velmi citlivým orgánem, který ve zdravotní diagnostice k Pannám náleží, je střevo, všeobecně se potvrzuje, že zrozenci Panny milují anální sex ve všech jeho podobách, pasivně i aktivně.

     

  • 4.

    Rak

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: iStock
    Raci milují velká ňadra, ba přímo obří ňadra. Jsou to jednoznačně horňáci. Bodejť by ne, když ke znamení Raka tento orgán ve zdravotní diagnostice patří. Proto mají ženy Račice velmi citlivá prsa, která si musí během života dobře opatrovat, a muži Raci jsou po těchto ňadrech neskutečně dychtiví a milují zabořit nejen hlavu, ale i svůj penis mezi taková bujná ňadra.

     

     

  • 5.

    Ryby

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: iStock
    I když bývají Ryby v sexu poměrně romantické, ani fetiš jim není cizí. Zatímco ženy Rybky mívají velmi krásně tvarovaná chodidla hodná zulíbání, muži narození v Rybách nezřídka mají ženská chodidla jako žádaný fetiš. Rádi je obdivují a líbí se jim také, když se žena svými chodidly dotýká jejich penisu.

     

     

     

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz