Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kdo dostane vždycky to, co si zamane? Tahle znamení mají štěstí ve všem, na co sáhnou

/
  • (iStock)
    15. září 2023 ● 06:00

    Setkali jste se někdy s někým, kdo prostě vždy dostal, co si zamanul? To jsou ti, co vypadají, že mají dokonalý život a jsou šťastní. Vždy dostanou práci, kterou chtěli, partnera, na které se zaměří a zdá se, že se k nim z nebe příležitosti ke všemu dobrému, jen sypou.

    Možná je tak trochu nenávidíte, a vlastně se ani nedivíme. Zdá se, že vše, čeho se dotknou, se promění ve zlato. Je to jejich pozitivní energie, nebo je to kvůli jejich vzhledu? Co je tím pravým důvodem, se asi nikdy nedozvíte, ale astrologové mají jasno. Velkou roli v tom sehrávají hvězdy, konkrétně datum narození a sluneční znamení, ke kterému tito lidé patří.

  • 1.

    Vodnář

    vodnář

    Vodnáři, známí jako intelektuálové, kteří hluboce přemýšlejí, se vždy snaží problémy řešit. Pokud má někdo schopnost rozpoznat a následně vyřešit vlastní problémy, v životě bude jen minimum toho, co by nešlo podle jeho představ. Vodnář je nadšenec, který si umí představit svou budoucnost a pracovat na tom, co chce. Má cíle a dělá, co je potřeba, aby je splnil. I když se může zdát, že v životě dostane Vodnář hravě vše, co chce, pravdou je, že v zákulisí odvádí spoustu práce. Zadarmo to tedy nemá. Vodnáři jsou taky dobrými posluchači, což jim pomáhá získávat si přátele a užitečná spojení, která jim pomáhají dosahovat jejich cílů. Každá nová situace je pro ně příležitost.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Vodnář

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 2.

    Beran

    beran

    Beran rád jedná a nesnáší období nečinnosti. Berani rozhodně nepatří mezi lenochy a povaleče. Pokud je potřeba něco udělat, udělá to téměř bez rozmýšlení. A jednat je jedním z nejdůležitějších kroků k tomu, abyste v životě dosáhli toho, co chcete. Bez aktivity máte jen sny, které se možná nikdy nesplní. O Beranech se ví, že bojují za své cíle a jsou dobří v multitaskingu a dotahování věcí do konce. Beran často vstává brzy, podívá se na své cíle pro daný den a začne je plnit co nejdříve. Tyto návyky pomáhají Beranům získat věci, které chtějí, a to poměrně rychle.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Beran

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 3.

    Býk

    býk

    Býk má rád v životě luxusní věci, takže ho obvykle uvidíte oblečeného v materiálech nejvyšší kvality. Díky tomu se může navenek zdát, že tihle hezky vypadající lidé dostanou vždy, co chtějí. Ale pravdou je, že Býci dostanou vše, co chtějí proto, že jsou především praktičtí a mají dobré základy. Drží se svých rozhodnutí, dokud nejsou osobně spokojeni se svými výsledky. Odhodlání je jednou z nejlepších vlastností tohoto znamení, a když je někdo odhodlaný dosáhnout svých cílů, obvykle tak učiní, a nakonec dostane to, co chce.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Býk

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 4.

    Lev

    lev

    O Lvu se obecně ví, že je přirozeným vůdcem, který může získat cokoli, co si umane. Lvi jsou králové nejen zvířecí říše, jsou dominantní, sebevědomí a je těžké jim odolat. Lvi jsou úspěšní lidé, kteří se obvykle dokážou na něco zaměřit a dosáhnout toho. Vždy budou používat svou mysl a vnitřní sílu k řešení svých problémů a neváhají ale ani požádat o to, co potřebují. Nebojí se vyjádřit svůj názor i své přání. I proto Lev v podstatě vždy dostane to, co chce, protože prostě jde a vezme si to. A když to nepůjde napoprvé, dostane to napodruhé. Lev se nikdy nevzdá.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Lev

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 5.

    Štír

    štír

    Štír je odvážný a vynalézavý, vždy dělá, co musí, aby se dostal tam, kde chce být. Štíři bývají také divocí a oddaní, a tahle kombinace může ve skutečnosti ostatní vyděsit, takže jim raději dají to, o co je Štíři žádají. Navíc Štíři moc dobře vědí, jak druhé ovlivnit, díky své silné intuici. Dokážou ostatní přečíst a jsou dostatečně chytří na to, aby věděli, jaký krok mají udělat, aby získali to, co chtějí. Navíc mají Štíři spoustu přátel, což může být taky jeden z důvodů, proč si vždy prosadí své a dostanou vše, na co ukážou prstem.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Štír

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz