Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kdo ze zvěrokruhu odkládá manželství na později? Komu trvá až moc dlouho, než se rozhoupe?

/
  • Která znamení se nerhnou do svatby?
    Která znamení se nerhnou do svatby? (Bontonfilm)
    8. února 2023 ● 06:00

    To, kdy jste se narodili, může mnohé odhalit o vašem milostném životě, například o tom, jaký typ partnera si vybíráte, s kým se nejvíc shodnete nebo jaká je pravděpodobnost, že se rozvedete. Astrologie vám také může prozradit, jaká je pravděpodobnost, kdy a jestli se vdáte nebo oženíte.

    Podle astroložky Emily Newman existují tři znamení zvěrokruhu, která s největší pravděpodobností budou odkládat manželství na pozdější dobu. Některá znamení si velice váží tradic, k nimž patří i manželství, a věří, že je ideální, aby ke svatbě došlo co nejdříve. Pak jsou ale ti, kteří odkládají manželství na později, protože jsou více lehkomyslná a potřebují k vážnému závazku dospět. Která znamení k nim patří?

  • 1.

    Beran (21. března – 19. dubna)

    ...

    Beran má tendenci se rychle zamilovat, ale zavázat se hned k manželství, kdepak. I když jsou Berani spíše lehkomyslní a mohou se zdát jako typ, který se vdává nebo žení z rozmaru, úplně to tak není. Beran se rád rozhoduje sám. Zabere mu taky hodně času, než najde toho pravého. To je hlavní důvod, proč se žení nebo vdávají později. Často i proto, že mají pocit, že jim partner vezme svobodu. Kvůli tomu se Beran bude co nejdéle bavit, dokud nebude konečně připraven se usadit. Jako první znamení ve zvěrokruhu jsou Berani považováni za „děti“ zvěrokruhu. K manželství, které je vážná věc, potřebují dospět.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Berana: Jaká znamení se k němu hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Blíženci (21. května – 20. června)

    ...

    Blíženci jsou vysoce společenští jedinci, kteří si uvědomují, že na světě jsou miliardy lidí, takže ve skutečnosti nevidí důvod k tomu, aby se na zbytek života zavázali k jedné osobě. To platí zejména pro Blížence, kteří teprve začínají s někým randit. Navíc potřebují mít neustále intenzivně stimulovanou mysl. Blíženci jsou obvykle intelektuálně zvídaví, hraví a se svým partnerem se začnou často rychle nudit. Pro svého partnera mají nastaveno mnoho standardů a nalezení toho ideálního jim zabere spoustu času, což je důvodem odkládání manželství.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Blížence: Jaká znamení se k nim hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Vodnář (20. ledna – 18. února)

    ...

    Vodnář je „svobodný duch“, který lidem jen tak snadno nedůvěřuje. Vodnáři jsou známí tím, že jsou progresivní, nezávislí a inteligentní, a tyto atributy nosí s hrdostí. Vodnáři si velmi silně uvědomují svou svobodu“ a mají pocit, že jim manželství může tuto svobodu vzít. Ve vztazích často vyžadují dostatek času o samotě, aby se cítili spokojeni a potřebují tedy partnera, který jim poskytne dostatek prostoru. Vodnáři si ve skutečnosti také tolik neváží manželské tradice, takže manželství pro ně nebývá nutností. Z tohoto důvodu může nějakou dobu trvat, než se dokopou ke svatbě.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Vodnáře: Jaká znamení se k němu hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Vodnáře: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Zoe

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz