Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Která znamení mají sklon žít v milostném trojúhelníku a proč? Na tahle si dejte pozor!

/
  • (iStock)
    27. ledna 2023 ● 06:00

    Pikantní milostný trojúhelník může být zábavný, ale možná tak v Bakalářích nebo americkém romantickém filmu, kde lítají talíře a facky. V reálném životě už milostný trojúhelník může znamenat pořádné komplikace. Doufejme, že většina lidí se s podobným vztahovým dramatem nemusí vypořádávat. Někteří lidé se ale mohou v těchto situacích ocitnout kvůli svému znamení zvěrokruhu.

    Podle Theresy Reed, astroložky a autorky knihy Twist Your Fate: Manifest Success with Astrology and Tarot, existují tři znamení zvěrokruhu, která se s největší pravděpodobností ocitnou v milostném trojúhelníku. V astrologii je osobnost každého znamení ovlivněna jeho vládnoucí planetou a také prvkem. Například zemská znamení jsou velmi stabilní a uzemněná, zatímco ohnivá znamení jsou velmi vášnivá, agresivní a rychle se pohybující. K milostnému trojúhelníku nejčastěji inklinují vzdušná znamení, která stejně jako vzduch, nesnesou omezení a nudu.

  • 1.

    Blíženci (21. května – 20. června)

    ...
    Autor: shutterstock.com

    Není žádným tajemstvím, že Blíženci mají pověst „playboye“ zvěrokruhu. Tito svobodomyslní kouzelníci rádi hrají na milostném hřišti. Rozmanitost je pro ně kořením života, takže není divu, že často žonglují s více osobami najednou. A často to není milostný trojúhelník, ale klidně i mnohoúhelník. Jsou to duální lidé, známí svou dvojakou povahou. Z tohoto důvodu je pro ně velmi snadné se domnívat, že jsou zamilovaní do dvou lidí současně. Nebo i do tří.

     

    Kromě toho je třeba Blížence neustále mentálně stimulovat. Pokud nejsou stimulovaní, mají tendenci se nudit. Pokud se nudí, je pravděpodobnější, že budou hledat stimulaci jinde. Jejich dualita a neklid je může dostat do více vztahů naráz, ale taky se můžou pořádně opařit. Je důležité, aby za sebou nezanechávali slzy těch, kterým jaksi zapomenou sdělit, že nejsou jediní.

    VIDEO: Horoskop lásky pro Blížence: Jaká znamení se k nim hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Váhy (23. září – 22. října)

    ...

    Váhy jsou reprezentovány vahami, což znamená, že vždy ve své mysli všechno převažují a zvažují. Z tohoto důvodu mají tendenci být velmi nerozhodné, což může vést k tomu, že k sobě připoutají partnery, i když to nemají vlastně v úmyslu. Váhám také vládne Venuše, planeta lásky, takže milují být zamilovaní.

     

    Chtějí být zamilovaní, takže budou více než šťastní, když o ně usiluje víc než jeden milenec. Jejich romantická povaha také znamená, že je může oslnit hulvát, pro které nejsou jediné. Pokud se jim dostane dostatečné pozornosti od této osoby, Váhy budou čekat a doufat, že se nakonec stanou tou jednou jedinou.

    VIDEO: Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Vodnář (20. ledna – 18. února)

    ...

    Vzdušní Vodnáři se mohou z více důvodů ocitnout uprostřed milostného trojúhelníku. Za prvé se mohou ocitnout na emocionálně nedostupné straně. Dávají přednost „přátelům s výhodami“ bez jakýchkoli vážnějších svazků. Pokud nejsou ve svých záměrech upřímní, mohou se dostat do situace, kdy budou randit s více osobami, aniž si to uvědomí.

     

    Vodnáři mají také rádi nekonvenční kamarády, což znamená, že mohou být otevření polyamorii. Když najdou někoho, kdo splňuje jejich výstřední standardy, jsou ale více než ochotni být monogamní. Ve skutečnosti mohou být vynikajícími partnery, jen k tomu musí dozrát.

    VIDEO: Horoskop lásky pro Vodnáře: Jaká znamení se k němu hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Vodnáře: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

    VIDEO: Velký horoskop lásky na rok 2023

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop lásky na rok 2023 • Videohub

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Lea

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz