Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nové začátky: Čtyři znamení zvěrokruhu, která na jaře potkají novou lásku

/
  • Na jaře potkají některá znamení novou lásku nebo se jim bude skvěle dařit ve stávajícím vztahu
    Na jaře potkají některá znamení novou lásku nebo se jim bude skvěle dařit ve stávajícím vztahu (iStock)
    26. dubna 2023 ● 06:00

    Zajímá vás, jestli konečně potkáte toho pravého, nebo jen toužíte s partnerem pocítit příliv vášně a jiskření? Tak či tak, některá znamení zvěrokruhu mají velkou šanci, že se jejich přání vyplní. Letos na jaře se jim totiž v lásce bude skutečně dařit, a co víc, zcela jistě se jim budou pořádně zapalovat lýtka. Kterých znamení se to týká?

  • 1.

    Ryby (21. 2. — 20. 3.)

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky

    Ryby jsou snílci a o svém budoucím partnerovi mají různé nerealistické iluze. O to větší pro ně bude překvapení, když se jim letos na jaře většina jejich přání o vysněném protějšku vyplní! Konečně potkají pana pravého a bude to láska na první pohled. Dokonce bude s citlivějšími Rybami v souladu i povahově. Pro jejich senzitivitu bude mít nový partner Ryb minimálně pochopení nebo ji s nimi bude rovnou sdílet. Vesmír je po celé jaro Rybám příznivě nakloněný, proto se jim bude dařit i v dalších oblastech.

     

    VIDEO: Horoskop zdraví na rok 2023

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop zdraví na rok 2023 • Videohub

  • 2.

    Beran (21. 3. — 20. 4.)

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky

    Berani jsou ohniví a vášniví. Zdá se, že jejich touha po flirtování a seznamování dostane tohle jaro zelenou. Berani nebudou chybět na žádných zajímavých akcích a společenských událostech, kde se jim příležitostí k poznání nového protějšku naskytne více než dost. Mohou poznat i vícero potenciálních partnerů najednou. Je tu ale velká šance, že se nebudou chovat jako obvykle, a konečně si z nich vyberou jednoho. Šance na trvalý vztah a nové začátky z Beranů udělá najednou romanticky naladěné jedince. Čeká je radost a pocity štěstí. Pokazit iluze by jim mohla pouze jejich prudká urážlivá povaha, která může vyvolat nežádoucí konflikt s protějškem.

     

  • 3.

    Váhy (23. 9. – 23. 10.)

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky

    Během jarních měsíců Váhy konečně začnou tušit, co vlastně od života chtějí. Pokud jsou zadané, jejich vztah začne vzkvétat. Dobrou zprávu však přináší horoskop i pro nezadané Váhy. Zrozenkyně tohoto znamení už brzy potkají polovičku, která bude mít potenciál stát se jejich životním partnerem, a navíc se jim konečně podaří si pořádně utřídit všechny chaotické myšlenky. S přicházejícím oteplením dostanou Váhy příležitosti začít znovu a lépe, což se jim podle všeho povede, takže se posunou kupředu i z hlediska osobnostního rozvoje. Začnou být vyrovnanější.

     

  • 4.

    Střelec (23. 11. — 21. 12.)

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky

    Odvážní a dobrodružní Střelci už možná brzy nebudou na svých výpravách sami. Potkají totiž ideální protějšek, se kterým budou mít hodně společného. Na jaře budou prožívat vášeň i romantiku. Sdílené koníčky s novou polovičkou je budou tížit ještě víc, a sdílené starosti jim budou připadat poloviční. Hvězdy slibují Střelcům mimořádně příznivé období plné romantických překvapení, jež lidé narození v tomto znamení tolik zbožňují. Konečně potkají někoho, kdo je s nimi na stejné vlně a neodsuzuje jejich roztěkanost, lehkomyslnost a částečnou nespolehlivost. A i samotní Střelci budou mít snahu se proměnit ve své lepší já, což se jim podaří. Ale pozor, Střelcům by se už brzy mělo zadařit jak v lásce, tak i v práci. Vesmír a planety jsou jim zkrátka nakloněny.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz