Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kterým znamením zvěrokruhu projde téměř všechno? Těmto 5 jsou hvězdy nejvíce nakloněny!

/
  • Znamení zvěrokruhu, kterým se daří všechno, na co sáhnou
    Znamení zvěrokruhu, kterým se daří všechno, na co sáhnou (iStock)
    19. dubna 2023 ● 06:00

    Zatímco některým ženám dá celkem fušku, aby si našly dobrou práci a získaly muže svých snů, o jiných by se dalo říct, že mají vše skoro zadarmo. Hvězdy jim jsou totiž nakloněny. Kterým znamením zvěrokruhu projde skoro všechno?

    Mají na růžích ustláno? Ženám v těchto pěti znameních projde snad všechno

    Jsou úspěšné a mají ctitelů, že by je nespočítali na prstech jedné ruky. Ženy narozené v těchto pěti znameních to mají v životě jednodušší. Kdo se nemusí bát o kariéru ani o soukromé vztahy?

  • 1.

    Kozoroh (22. 12. — 20. 1.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?

    Kozorozi jsou workoholici. Většinu svých předností a snů mají tvrdě vydřenou. Díky své nezlomné vůli a pracovitosti se jim v životě vydaří všechno, v čem neztratí trpělivost. Horší to ale může být s jejich soukromými a osobními vztahy, které vlivem toho trochu pokulhávají. Když se jim ale podaří najít si čas také na své blízké, povedou si ve všem více než znamenitě.

     

    Jaký jste rodič podle vašeho znamení? Podívejte se na video:

    Video
    Video se připravuje ...
    Rodič podle znamení • Videohub

  • 2.

    Střelec (23. 11. — 21. 12.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?

    Dobrodružné Střelkyně se ničeho nebojí. Jdou do všeho po hlavě. A to je zároveň tajemství jejich úspěchů… Nebojí se zkoušet nové věci, a nikdy se nenudí. Jsou zábavní, takže je ostatní rádi vyhledávají. Jejich společenský i soukromý život bývá velice pestrý. Ani v práci se Střelci nemusejí bát žádných stereotypů, protože jsou kreativní a hýří dobrými nápady. Pozor by si měli dávat pouze na svou nezodpovědnost, která se jim nemusí vyplatit. Když se Střelec naučí být více spolehlivější a eliminuje pozdní příchody, může se stát šéfovým „mazánkem“.

     

  • 3.

    Štír (24. 10. — 22. 11.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?

    Štírky jsou skvělé manipulátorky. Díky své vnitřní síle zvládnou všechno, co si zrovna zamanou. Dokážou být tajuplné a držet svá tajemství pod pokličkou. Všechny jejich rafinované plány vyjdou na světlo až ve chvíli, kdy to tak Štírky chtějí. Navíc jsou zvyklé dovést své touhy za každou cenu do zdárného konce. Nikdy se nevzdávají a NE pro ně není odpovědí. Jejich charisma na okolí silně působí, takže k tomu vlastně ani nemívají důvod.

     

  • 4.

    Váhy (23. 9. — 23. 10.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?

    Váhy jsou rozvážné a přemýšlivé. Rády filozofují a bojují za to, čemu věří. Většinou se po mírných peripetiích dočkají všeho, po čem touží. I když jsou Váhy spíše klidné a nerozhodné povahy, když jim o něco jde, umí překvapit. Někdy i nepříjemně. Neohlíží se na nikoho, pokud cítí, že se blíží k vytouženému cíli. Jejich houževnatá povaha lidi často inspiruje a motivuje, proto nemívají nouzi o přátele a jsou oblíbené v pracovním kolektivu.

     

  • 5.

    Beran (21. 3. — 20. 4.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?

    Ženy narozené v Beranu jsou energické a cílevědomé. Jdou si tvrdě za svým, i přes překážky. Mívají hodně ctitelů opačného pohlaví. Jiným ženám jsou za vzor díky své neoblomnosti a odvážné tvrdé hře. Většinou se Beranům daří vše, co si zamanou. V opačném případě zase ví, jak rychle chyby zvrátit ve svůj prospěch. Jen málokdy si přiznají, že něco neumějí nebo jim něco nejde, což je zároveň jejich spolehlivým hnacím motorem. Překážkou jim bývá jen jejich urážlivost, častá náladovost a hádavost. Konflikty Beranů bývají ostré a někdy hodně vyhrocené.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz