Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Blíženci potřebují pohyb, Ryby řád. Co platí na jednotlivá znamení při hubnutí?

/
  • Co platí na jednotlivá znamení při hubnutí?
    Co platí na jednotlivá znamení při hubnutí? (iStock)
    20. února 2023 ● 05:00

    Snažíte se zhubnout, ale zatím se vám to moc nedaří? Možná vám s tím trochu pomohou hvězdy, které vědí, jaký způsob shazování kil je pro vás nejvhodnější. Co podle nich platí na jednotlivá znamení při hubnutí?

    Zaměřte se v redukčním režimu na to, co vám podle horoskopu skutečně pomůže k vysněné štíhlé postavě. Zjistěte, co je pro úspěšné shazování přebytečných kil důležité právě pro vaše znamení podle horoskopu.

  • 1.

    Vodnář (21. 1. — 20. 2.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?

    Vodnáři jsou dost chytří na to, aby si sami sestavili dietní režim, který jim bude vyhovovat. Pozor by si měli dávat na přehnané hladovění nebo na úplné vyřazení některých důležitých potravin z jídelníčku. Nejvíce jim s hubnutím pomůže pravidelná strava, pitný režim a dostatek spánku. Když vše ještě doplní delšími procházkami, shodí přebytečná kila raz dva.

     

    Jak na přerušovaný půst podle odborníka na výživu Petra Havlíčka?Podívejte se na video:

    Video
    Video se připravuje ...
    Přerušovaný půst krok za krokem s Petrem Havlíčkem • Videoredakce ženských webů

  • 2.

    Ryby (19. 2. — 20. 3.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?

    Ryby v hubnutí potřebují řád a také vlastní pravidla. Měly by dopředu vědět, jaké pokrmy budou jíst celý následující den. Mohou si je díky tomu nachystat s potřebným předstihem. Ideální je, když si najednou vždy připraví seznam jídel alespoň na týden. Vyhnou se tím nepravidelnému stravování, po kterém Ryby nejvíc přibírají.

     

     

  • 3.

    Beran (21. 3. — 20. 4.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?

    Pro Berany je při redukčním režimu ze všeho nejtěžší vytrvat. Nemají problém začít, ale dotáhnout věci do zdárného konce. Ideálně by se měli snažit shazování kil spojit s nějakou příjemnou sportovní aktivitou. Bavit by je mohlo také chystání zdravých ovocno—zeleninových smoothie ke svačině, které jim zpestří zdravý jídelníček. S experimentováním v různých chutích a kombinacích zdravých drinků jim půjde hubnutí jedna báseň.

     

  • 4.

    Býk (21. 4. — 21. 5.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?

    K nadváze Býků přispívá jejich lenivost. Když se ale začnou více věnovat sportovním aktivitám, mají napůl vyhráno. Obecně si Býci potrpí na dobré jídlo. Aby u zdravého jídelníčku vydrželi, musí jim také chutnat. Nejlépe udělají, když se pokusí najít co nejvíce výživově hodnotných surovin, na kterých si skutečně pochutnají, a navíc po nich nepřiberou. Nemusí se úplně vzdát ani svého oblíbeného mlsání u televize. Nezdravé dobroty může nahradit třeba tvarohová domácí ovocná zmrzlina nebo nesolené oříšky.

     

  • 5.

    Blíženci (22. 5. — 21. 6.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?

    Blíženci nejdříve musí přenastavit své myšlení. Teprve, když ve zdravějším a lehčím stravování objeví hlubší smysl, pustí se do něj s chutí a optimismem. A právě pozitivní přístup v kombinaci s malými a častými porcemi jídla jim umožní shodit přebytečné kilogramy. Vše jim půjde ještě rychleji, když do zdravějšího životního stylu zařadí také pravidelné dlouhé procházky, cvičení v posilovně nebo běh. 

     

  • 6.

    Rak (22. 6. — 22. 7.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?

    Raci rádi vaří pro celou rodinu a právě v tom bývá nebezpečí pro jejich štíhlou linii. Potrpí si na společné stolování se svými blízkými a neradi si chystají něco jiného. Proto jim s hubnutím nejvíce pomůže, když se do změny stravování zapojí i jejich potomci a partner. Teprve potom budou mít tu správnou motivaci a vše jim půjde mnohem snáz.

     

     

  • 7.

    Lev (23. 7. — 22. 8.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?

    Lvi se rádi líbí, proto jim je při hubnutí největší motivací jejich okolí. Pomůže, když se do něj pustí s přáteli, se kterými se budou vzájemně povzbuzovat. Přece nezůstanou pozadu oproti kamarádce, která už shodila pět kilo. Lvi by měli v prvé řadě myslet na dostatek sportovních činností. Vhodné je pro ně posilování i kardio cvičení.

     

  • 8.

    Panna (23. 8. — 22. 9.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?

    Panny se dlouho ostýchají svému okolí přiznat, že se snaží zhubnout. Ideální je pro ně pozvolný režim, který jim nebude připadat tak radikální, navíc si ho zprvu okolí možná ani nevšimne. Začít mohou s pár odlehčenými jídly, především s omezením cukru, smažených jídel a bílého pečiva. Postupný přechod na jiné stravování jim tak bude připadat šetrnější a bude lepší i pro jejich trávení.

     

  • 9.

    Váhy (23. 9. — 23. 10.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?

    Vzdušným Váhám prospívá pravidelné cvičení. Ideálním způsobem, jak se k němu skutečně odhodlat, je zakoupení permanentky do fitka a najmutí osobního trenéra. Už nebudou moct couvnout a tvrdý trénink se brzy odrazí v úspěšném spalování tuků, které mají navíc.

     

     

  • 10.

    Štír (24. 10. — 22. 11.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?

    Smyslní Štíři potřebují mít vždy něco extra. I když low carb dieta s úplným vynecháním bílého rafinovaného cukru někomu sedět moc nemusí, pro Štíry je jako dělaná. Když omezí cukr, případně ho nahradí nízkokalorickými sladidly, kýžené výsledky se u nich brzy dostaví.

     

     

  • 11.

    Střelec (22. 11. — 21. 12.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?

    Střelci potřebují neustálý pohyb, zimní stagnace jejich postavě vůbec neprospívá. Jestli si chtějí udržet postavu, či dokonce být o nějakých pár kilo lehčí, musí si najít dostatek aktivního pohybu i přes zimu. Je jedno, zda pojedou na hory nebo zavedou dlouhou víkendovou turistiku. Rozhodně by ale neměli zůstávat sedět doma.

     

     

  • 12.

    Kozoroh (22. 12. — 19. 1.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?

    Kozorozi umí být skutečnými dříči, mají řád a disciplínu. Právě proto se k nim v redukčním režimu dokonale hodí přerušovaný půst. Jestli ho někdo zvládne správně dodržovat, tak právě oni. Pak už jim nezbývá než očekávat, až se dostaví vytoužený efekt a chvíle čekání si zkrátit lekcí jógy či pilates.

     

     

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz