Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Největší pařmeni zvěrokruhu. Tahle tři znamení milují zábavu a nesnášejí nudu

/
  • (iStock)
    25. ledna 2023 ● 06:00

    Někteří lidé nepotřebují speciální příležitost, aby se dobře bavili. Jsou to ti, kteří rozzáří každou místnost, do které vejdou, a dokážou proměnit každou narozeninovou oslavu v Met Gala, největší módní událost roku. Jak je to možné? Astrologové říkají, že v tom hraje roli den a měsíc narození.

    Zatímco většina znamení zvěrokruhu má potenciál být srdcem jakéhokoli setkání, ohnivá znamení bývají středem pozornosti naprosto vždy a nemusí pro to ani hnout prstem. Bývají hlasití, hrdí a neuvěřitelně odvážní. Prvek ohně vyzařuje aktivitu, energii a nadšení. Tato sluneční znamení mají nezávislého a průkopnického ducha a jsou známá pro svou agresivní povahu. Která tři znamení patří k největším pařmenům zvěrokruhu?

  • 1.

    Beran (21. března – 19. dubna)

    beran

    Když dojde na večírek, nebojácný Beran netoleruje nic menšího než ples s tisícem lidí a těmi nejzářivějšími reflektory. Beran miluje červenou a miluje taky soutěživou zábavu. Nikdy nebude šetřit city nikoho, aby vyhrál. Berani milují převzetí kontroly, takže pokud je večírek či nějaká jiná akce nudná, vezmou organizaci do svých rukou, aby se party pořádně rozjela.

     

     

     

    VIDEO: Velký horoskop práce a financí na rok 2023

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop práce a financí na rok 2023 • Videohub

  • 2.

    Lev (23. července – 22. srpna)

    lev

    Zábavný a oslnivý Lev je známý tím, že nikdy nebere život příliš vážně. Zbožňují show, a je ochoten převzít otěže do svých rukou, aby společnost obdivovala jen jeho. A je ochoten udělat cokoli, třeba začít s karaoke nebo ovládnout svými žertíky a vtipnou konverzací jakoukoli konverzaci. Pokud jsou tam světla, reflektory a mikrofony, bude tam určitě i Lev. Je nepravděpodobné, že by stál Lev stranou. Na každé party je Lev nejoblíbenější ze smečky a miluje, když o sobě dává vědět pěkně nahlas.

     

    VIDEO: Velký horoskop lásky na rok 2023

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop lásky na rok 2023 • Videohub

  • 3.

    Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

    střelec

    Jupiterem ovládaný Střelec je samozřejmě součástí tohoto seznamu. Nenávidí totiž nic víc než nudu a stereotyp. Jejich barevné anekdoty a svobodomyslný přístup přecházejí z večírku na večírek. Střelec je dobrodruh, řekne, co chce říct udělá, co chce udělat, rád rozproudí společenskou debatu a pak jde dál. Nikdy se nebojí zkusit něco nového a udělá to nahlas s úsměvem na tváři. Zábava je jejich druhé jméno. Lepšího pařmena ve zvěrokruhu nenajdete.

     

    VIDEO: Horoskop zdraví na rok 2023

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop zdraví na rok 2023 • Videohub

     

    VIDEO: Horoskop zdraví na rok 2023

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz