Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kdo ze zvěrokruhu nesnáší být středem pozornosti? Tahle čtyři preferují samotu a klid

/
  • (iStock)
    14. ledna 2023 ● 06:00

    Některá znamení společnost milují a smyslem jejich života je doslova jedna velká party. Ale pro některá zdrženlivější znamení zvěrokruhu je reflektor to poslední místo, kde by chtěla být. Mnohem lépe se cítí o samotě nebo někde, kde je co nejméně vzruchů a lidí.

    Podle astroložky Tamerri Ater, existují čtyři znamení, která si cení svého soukromí nejvíce. Tito lidé se neradi pohybují tam, kde je až moc lidí nebo kde je na ně upřena velká pozornost. Být středem pozornosti jim je nepříjemné a pokud to jen trochu jde, raději odmítnou, aby nemuseli bojovat sami se sebou. Která čtyři znamení k nim patří?

  • 1.

    Rak

    rak

    Raci jsou známí svou tvrdou skořápkou, do které se pro jistotu stahují, když mají pocit, že jsou až moc na očích. Raci nenávidí záři reflektorů, a nemůžeme se divit, protože jim vládne Měsíc, planeta, která řídí náš soukromý život a emoce. Raci jsou opakem zemských a ohnivých znamení, která cítí potřebu být uznaní v očích veřejnosti. Raci jsou domácí typy, které se cítí pohodlněji, když se mohou starat o potřeby svých blízkých, než aby na sebe upoutávali pozornost.

     

    Co čeká jednotlivá znamení v letošním roce? 

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

     

  • 2.

    Panna

    panna

    Přemýšlející Panny mají tendenci nechávat si hodně pro sebe. I když se může zdát, že jejich osobnost zakládající si na detailech, by mohla být ráda, když se na ně upře pozornost, ale podle astroložky Tamerri Ater si máme Panny představit jako divadelní režiséry a střihače. Zazáří, pokud jde o logistiku a detaily, ale jinak jejich podvědomí cítí velmi silně potřebu soukromí. Jakmile to jen trochu jde, Panna z pódia utíká do ticha a samoty.

     

  • 3.

    Štír

    štír

    Ne nadarmo má štír své smrtící klepeto, kterým dává okolí najevo, že v případě, že se až moc přiblíží a ohrozí jeho bezpečnost, zaútočí. Vášnivé vodní znamení, kterému vládne Pluto, což je planeta tajemství, vražedných mystérií a černé magie, je často nazýváno temným koněm zvěrokruhu. Právě proto se záměrně Štíři vyhýbají záři reflektorů. Často jim nevadí ukázat se jako lídři, pokud jde o kariéru, ale pokud jde o každodenní život, velmi aktivně se vyhýbají pozornosti, protože si cení svého soukromí.

     

  • 4.

    Vodnář

    vodnář

    Vodnář je vizionář a miluje výzvy, zvláště pokud jde o boření zažitých pořádků nebo dokonce vedení revoluce. To Vodnáři připadá vzrušující, ale pokud si může vybrat, raději pracuje v zákulisí než v popředí. Jako podivíni zvěrokruhu na sebe přebírají archetyp osamělého vlka. Minimum sluneční energie dává Vodnářům pověst ledové královny. Jako humanitární pracovníci se Vodnáři téměř vždy soustředí na kolektiv než na sebe. Nepotřebují, aby na ně byla upřena pozornost, o to nestojí.

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz