Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rebelové zvěrokruhu. Tato znamení mají vzpurného ducha a ráda porušují pravidla

/
  • (iStock)
    17. prosince 2022 ● 06:00

    Po celý život se učíme dodržovat pravidla, naslouchat autoritám a být v souladu s těmito pravidly. I když poslušnost může být krásná věc, občas je vzrušující pochodovat v rytmu vlastního bubnu. Spousta pravidel nás sice chrání před poškozením a vedou nás správným směrem. Není ale žádné tajemství, že některá z nich jsou dost tísnivá a brání nám, abychom byli svobodní.

    Lidé se ale vyvíjejí a životní situace nejsou pokaždé stejné a některá pravidla nakonec zestárnou. To může někoho přimět, aby se konečně vzbouřil proti zažitým strukturám. I když neposlušnost může vést k nejistotě, občas je důležité zpochybnit status quo a zajistit si, aby byl i váš hlas slyšet. Jak se říká, některá pravidla se mají porušovat. Základem je však vědět, která pravidla porušit! Kdo ze zvěrokruhu patří mezi největší rebely se vzpurným duchem? Kdo jde směle kupředu tam, kam se ještě nikdo nevydal? Kdo se nebojí způsobit scénu, když se před jeho očima odehrává nespravedlnost?

  • 1.

    Beran

    ...

    Jako Berani rádi zpochybňujete autoritu a následujete svůj instinkt! Určitě nesnesete, když vám někdo říká, co máte dělat, což svědčí o vaší schopnosti pravidla nejen porušovat, ale také je rozbíjet na kousky. V srdci jste bojovníci a odvaha bývá vaše druhé jméno, protože se nebojíte postavit se někomu, kdo se vás snaží ovládat. Dodržování pravidel vám nikdy nebylo k ničemu, takže s tím nezačnete ani teď. Chápete, že pokud chcete být mimořádní, musíte být ochotní udělat něco mimořádného. A co je výjimečnějšího než přepsat pravidla a vydláždit zcela novou cestu k úspěchu?

     

    VIDEO: Horoskop lásky na prosinec: Potkáte svou spřízněnou duši?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky na prosinec: Potkáte svou spřízněnou duši? • Videohub

  • 2.

    Blíženci

    ...

    Jste chytří a rozmarní a moc dobře to víte. Vaše instinkty jsou stejně hbité jako měnící se směr větru. A protože milujete kreativitu, spontánnost a rozmanitost, nepatříte k lidem, kteří by chtěli být v nějaké škatulce. Možná si dokonce myslíte, že pravidla jsou způsob, jak zabránit někomu v tom, aby promluvil a projevil svůj názor, což je v rozporu s vaší povahou vzdušného znamení. Pokud někdo zvedne ruku a upozorní na chyby v nějakém pravidle, jste to vy, Blíženci. A i když se necítíte na to, abyste zpochybňovali autority, stejně porušíte pravidla a budete důvěřovat svému instinktu dělat věci po svém.

     

    VIDEO: Jak prožívají jednotlivá znamení Vánoce?

    Video
    Video se připravuje ...
    Jak prožívají jednotlivá znamení Vánoce? • Videohub

  • 3.

    Střelec

    ...

    V srdci jste divocí. A divocí lidé se přece pravidly neřídí. Očekávat, že budete pilným následovníkem tradice zasazené do kamene, je jako očekávat, že kočka bude jíst tuňáka vidličkou. Prostě dodržování pravidel nemáte v kartách. Musíte mít prostor k volnému běhu, potřebujete být nespoutaní kontrolou mikromanažerů a omezujícími očekáváními společnosti. Pokud se budete řídit pravidly příliš dlouho, život vám začne připadat monotónní, což je smrt pro vaši kreativitu. Povaha vašeho ohnivého znamení znemožňuje, aby vás někdo ovládal, aby vás zavřel do klece a nutil vás dodržovat příliš mnoho pravidel.

     

    VIDEO: Úplňky v roce 2022 a na co si dát během nich obzvlášť pozor

    Video
    Video se připravuje ...
    Úplňky v roce 2022 a na co si dát během nich obzvlášť pozor • Videohub

  • 4.

    Vodnář

    ...

    Kde by byl svět bez Vodnáře? Nejrebelštější znamení zvěrokruhu ze všech a pevné vzdušné znamení dobře ví, jak změnit svět krok za krokem. Pokud si Vodnář myslí, že nějaké pravidlo je nespravedlivé, zahájí kampaň za změnu tohoto pravidla, bude následovat svůj instinkt a začne bouřlivě protestovat. Vodnář však není pošetilý a impulzivní rebel. Naopak, tohle znamení zvěrokruhu ví, že aby vyvolalo trvalou změnu, musí začít od základů. Nejen, že Vodnáři budou pravidla ignorovat, ale vytvoří si svá vlastní a pak všechny přesvědčí, že jejich pravidla dávají větší smysl.

     

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz