Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejpovrchnější partneři a milenci zvěrokruhu. Těchto pět dává přednost zevnějšku

/
  • (iStock)
    14. prosince 2022 ● 06:00

    Když někdo hledá vážný vztah, obvykle nehledá jen krásnou tvář, ale taky soucitné srdce a další pozitivní vlastnosti, které jsou pro dobrý vztah nezbytné. Je ale spousta lidí, kteří podvědomě upřednostňují vnější přitažlivost a vybírají si někoho se zjevným kouzlem než někoho, kdo má nespočet dobrých povahových vlastností.

    Mnohdy za to tito lidé nemohou, možný důvodem jejich partnerské povrchnosti je sluneční znamení, v němž se narodili. Podle astrologů patří k nejpovrchnějším milencům následujících pět znamení.

  • 1.

    Kozoroh

    ...

    Lidé narození v tomto znamení zvěrokruhu o sobě mají poměrně vysoké mínění, které se projevuje především v profesi. Ovšem nejen v práci, Kozorozi se podobně chovají i v osobním životě, kde je to přitahuje k partnerům, kteří jim „zlepší pověst“ mezi kolegy tím, že budou pastvou pro oči. Nemohou si pomoci, prostě jsou tak nastavení a vždy si budou vybírat krásnou tvář i za cenu, že vnitřek tak hezký není.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Kozoroha: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Vodnář

    ...

    Vodnář je sice nejochotnější rozpoznat skutečnou povahu jakéhokoli člověka, ale tohle vzdušné znamení má zároveň taky své nedostatky. Protože jsou velmi motivováni lidmi s vysokým společenským postavením, mají tendenci navazovat přátelství s lidmi, kteří mají především příjemný vzhled. Téměř nikdy si nevybírají partnera pouze na základě osobnostních atributů, místo toho randí hlavně s atraktivními lidmi.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Vodnáře: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Střelec

    ...

    Střelec často ze vztahu uteče, když to začne vypadat vážně a vy chcete konečně svého partnera představit rodičům nebo dalším členům rodiny. I Je to dáno především tím, že rodina je pro Střelce neuvěřitelně důležitá, takže jí chce představit skutečně někoho, kdo se jim bude líbit. A vy možná nemáte fyzické vlastnosti konvenční krásy, kterou hledají. Proto často dají „zpátečku“ než aby vztah posunuli do další roviny.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Lev

    ...

    Lev může být fantastický kamarád a člen týmu, ale když se prochází emocionálně těžkým obdobím, velmi často své partnery raději opustí, než by o vztah bojovali. Vnější krása je pro ně velmi důležitá, takže pokud by jejich partner přibral, nebo přišel při nehodě o končetinu či by došlo k jiné tragédie, kvůli níž by se změnil jeho zevnějšek, nezřídka by vztah přehodnotili. A velmi často se pak s takovým člověkem raději rozejdou.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Lva: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 5.

    Blíženci

    ...

    Blíženci jsou dobrosrdeční a citliví lidé, pokud jde o přátelství. Nicméně pokud jde o milostné partnery, jsou poněkud panovační a mají tendenci chovat se povrchně. Často se na své partnery hnidopišsky dívají, což vede k tomu, že se s nimi nakonec rozejdou. A když se Blíženci nakonec usadí, téměř vždy si vyberou někoho, kdo je podle společenské normy považován za fyzicky hezkého a přitažlivého. Pokud nebudete odpovídat „jejich normám“, máte smůlu.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz