Pátek 21. června 2024
Svátek slaví Alois, zítra Pavla
Oblačno, bouřka 30°C

Nejhorší měsíc podle znamení? Zapamatujte si ho, štěstí vás nečeká

/
  • (iStock)
    15. listopadu 2022 ● 05:00

    Jsou určitá roční období, kdy se cítíte šťastněji než jindy. Zatímco někteří lidé to považují za náhodu, jiní věří, že o tom, jaké jsou nejšťastnější a nejkatastrofálnější měsíce v roce, rozhoduje astrologie. Jistě, někdy věci prostě nejdou podle našich představ, ale zkuste si svůj kalendář harmonizovat podle vašeho horoskopu.

    Když budete vědět, který měsíc je váš „nejhorší“, můžete se na to jednak připravit a také to akceptovat jako šanci vidět život z nové perspektivy. Který měsíc je tedy podle zvěrokruhu váš nejhorší?

  • 1.

    Beran

    beran

    Září

    Beran jako první znamení zvěrokruhu touží po vášni v každé oblasti života. Vládne vám energický Mars, takže milujete vše nové. Jaro je čas, kdy můžete zazářit, protože je to období nových začátků. Když jste ve svém živlu, na světě není žádná věc, která by vás mohla zastavit, snad jedině pomalá a metodická energie Panny v září vás přivede k útlumu a pozastavení všech plánů. Energie Panny se zaměřuje méně na vášeň a inspiraci a více na strukturu a drobné detaily. A i když jsou to skvělé vlastnosti při budování něčeho, co má šanci vydržet, považujete to za zdlouhavé.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky na listopad: Koho potká v listopadu velká láska? • Videohub

  • 2.

    Býk

    býk

    Srpen

    Býci jsou zodpovědní, srdeční a odhodlaní. Jako zemské znamení se více zajímáte o budování věcí, které vydrží a odrážejí vaše hodnoty. Během sezóny je pro vás snazší blokovat hluk kolem sebe a dělat všechny správné věci. Jakmile se však jaro přehoupne do léta a přijde sezóna Lva, je pro vás těžké se soustředit. Rychlá a uvolněná energie, kterou srpen přináší, může být pro váš pohodový přístup k životu trochu zdrcující. Během této doby se můžete cítit přetížení, což způsobí, že budete ustupovat, dokud se vám nevrátí klidnější energie.

     

  • 3.

    Blíženci

    blíženci

    Březen

    Blíženci jsou spontánní a hraví. Chcete si užít každý okamžik, jako by byl váš poslední. Vždy chodíte ven a rádi potkáváte nové lidi, jste taková sociální spojka, která se ráda dostává mimo svou zónu pohodlí. Jako proměnlivé vzdušné znamení máte nejraději roční období mezi jarem a létem, kdy se všichni těší na dobrodružství. Toto teplé roční období vás oživí, na rozdíl od období Ryb. Sentimentální a emocionální energie březnových Ryb ve vás může zanechat pocity melancholie a větší tísně než obvykle, takže bude lepší, když tento měsíc nějak přečkáte.

     

    VIDEO: Horoskop: Co čeká jednotlivá znamení na podzim?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Co čeká jednotlivá znamení na podzim? • Videohub

  • 4.

    Rak

    rak

    Říjen

    V teplejších obdobích roku máte tendenci pozitivně fungovat, přičemž teplo léta vás povzbuzuje k tomu, abyste vylezli ze své ulity a stýkali se s dalšími lidmi. Jakmile nastoupí chladnější roční období, může to zhoršit vaši náladu. Pro vás je nejhorším a nejnáročnějším obdobím sezóna Vah, tedy říjen, kdy důraz na rovnováhu ve vás vyvolává pocit nestability. Jako znamení, kterému vládne intuitivní, sentimentální a emocionální Měsíc, nesnášíte, když vás někdo ovládá. Nejste z těch, kteří přijímají změny s otevřenou náručí, a proto se zdá, že říjen vám vždy zkazí náladu.

     

  • 5.

    Lev

    lev

    Leden

    Slunce je ve svém přirozeném domově ve znamení Lva. Jste známí svou schopností upoutat pozornost a snadno okouzlit své okolí. Je tedy naprosto logické, že vaší kreativní a pulzující energii se nejlépe daří, když je venku v létě doslova vedro na padnutí. Určitě patříte k těm, kteří nasávají energii, smích a kamarádství, které sezóna Lva nabízí. Jakmile ale přijdou chladné zimní měsíce, je pro vás těžké udržet se v pozitivním naladění. Obzvláště leden – se zaměřením na strukturu, stavební rutiny – může utlumit váš svobodomyslný styl. Jako ohnivé znamení považujete neochvějný pragmatismus sezóny Kozoroha za velký průšvih.

     

    VIDEO: Úplňky v roce 2022 a na co si dát během nich obzvlášť pozor

    Video
    Video se připravuje ...
    Úplňky v roce 2022 a na co si dát během nich obzvlášť pozor • Videohub

  • 6.

    Panna

    panna

    Prosinec

    Panny jsou praktické a pilné jako včeličky a daří se jim, když je vzduch svěží a začíná podzim. Po měsících lenošení a užívání si volného času milujete pozornost řízenou, uspořádanou a soustředěnou energii, kterou s sebou podzim přináší. Na druhou stranu vás přivádí k šílenství chaotická energie vánočních svátků, tedy sezóna Střelců. Možná je to tím, že toužíte plánovat detaily, a pokud vidíte všude kolem chaos, je to pro vás něco, co byste raději na měsíc zaspali. Ať tak či onak, prosinec je obdobím roku, kdy se cítíte nedocenění a naprosto k ničemu.

     

  • 7.

    Váhy

    váhy

    Listopad

    Jako milovnice všeho luxusního a krásného si svůj dort rády dáte a taky ho sníte. Hledáte rovnováhu a vzrušení, takže máte rády začátek podzimu, přesně kolem vašich narozenin, kdy se vše zdá snadné a svižné. Vládne vám shovívavá a romantická Venuše, a proto se rádi ujišťujete, že ze života těžíte maximu. Náladu vám ale zhoršuje sezóna Štíra, tedy listopad. Tohle roční období je pro vás emotivnější, než jste zvyklí, a může vás to vyvádět z míry. Jako někdo, kdo se raději vznáší nad vřavou, ve vás měsíc listopad zanechá pocit tíhy a zátěže.

     

  • 8.

    Štír

    štír

    Únor

    Štíři jsou tak trochu tajemní a těžko čitelní, ale pod tvrdým zevnějškem se skrývá měkká kočka, která následuje svoje srdce. Jste velmi loajální, oddaní a věrní, pokud jde o vaše vztahy, a nebojíte se ponořit se do hlubokých a temných emocí, které vám pomáhají spojit se s lidmi. Snažíte se vybudovat něco, co vydrží, což, jak víte, vyžaduje plánování. Z tohoto důvodu se vám během sezóny Vodnáře moc nedaří, protože v tomto období je všechno úplně jinak.

     

  • 9.

    Střelec

    střelec

    Květen

    Střelci jsou spontánní dobrodruzi. Milujete zábavu a milující oheň ve vašem srdci vzkvétá ve chvílích, kdy se můžete svobodně vyjádřit. Na kouzlu zimy a příslibu nového roku je něco, co vás vzrušuje a těší. Energie Střelce je často obrovská a odvážná a vy jste typ člověka, který vždy hledá další velké vzrušení. Energie sezóny Býka vás však může dostat až na dno. Býk vyžaduje trpělivost a praktičnost, dvě věci, se kterými se zrovna nepřátelíte. Mnohem raději byste se honili za novým dobrodružstvím, které vám padne do oka, než abyste zůstali příliš dlouho na jednom místě. Takže než skončí měsíc květen, máte tendenci se válet pod peřinou a čekat, až to přejde.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh

    Duben

    Ambiciózní, vytrvalý a důvtipný, takový je Kozoroh. Milujete vytváření sítí a šplhání po společenském žebříčku. Jste ten typ, který se dívá na cenu a pak neúnavně pracuje na dosažení svých cílů. Zdá se, že vám nic nemůže stát v cestě, dokud ovšem nezačne sezóna Berana, což je duben. Beran je ve svých záměrech odvážný a přímý, zatímco vy jste chladnější a rezervovanější. Kozorohu vládne Saturn, planeta moudrosti, což může být jeden z důvodů, proč byste rádi přemýšleli, než začnete jednat. Na druhou stranu Beranovi vládne vášnivý Mars, který si žádá rychlou akci a vášeň. Takže i když vás odvážná a ambiciózní energie sezóny Berana může inspirovat k větší práci, nepřetržité tempo dubna ve vás obvykle způsobí pocit vyhoření.

     

  • 11.

    Vodnář

    vodnář

    Červenec

    Jsi rebel, Vodnáři. Ve způsobu, jakým procházíte životem, je něco, co se vždy zdá být v rozporu se status quo. Když jste ve svém živlu, váš přístup k řešení problémů je inspirací. Chcete-li však odvést svou nejlepší práci, potřebujete svobodu, abyste mohli uplatnit svou kreativitu, a měsíc červenec je vždy pro vaši svobodu vážnou překážkou. Náladové a emocionální vibrace sezóny Raka se mohou jevit jako brzda s vaší normálně pozitivní energií. I když máte rádi akční společenský kalendář, který letní měsíce obvykle přinášejí, červenec vás může vyčerpat a ochromit, pokud si nedáte pozor.

     

  • 12.

    Ryby

    ryby

    Červen

    Ryby jsou posledním znamením zvěrokruhu, které se vždy dívá na nové obzory a hledání nových začátků. Konec roku je pro vás obdobím osvěžení a zamyšlení. Proměnlivá energie vašeho znamení ve vás ale může zanechat pocit přetížení, pokud dostanete příliš mnoho možností najednou. Sezóna Blíženců a její neutuchající vášeň vám proto může zamotat hlavu. Je běžné, že během této doby pociťujete ztrátu jasnosti a můžete mít sto chutí rozhodit rukama a na všechno se vykašlat. Místo toho využijte měsíc červen k zamyšlení nad svými cíli a nalezení nové cesty k úspěchu.

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz