Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

S kým ze zvěrokruhu je to k nevydržení? Těchto pět znamení ostatní nesnášejí

/
  • (iStock)
    12. listopadu 2022 ● 06:00

    Nebylo by hezké, kdyby spolu všichni vycházeli? Bohužel život není tak jednoduchý. Někteří lidé jsou pro druhé doslova nepříjemnou osinou, kterou v určitých chvílích nesnášejí. Na jedné straně je máme rádi, jindy se s nimi nedá vydržet ani minutu.

    Jak je to možné? Podle astrologů za jejich komplikovanou povahu mohou hvězdy, tedy znamení, v němž se narodili. Kterými znameními někdy opovrhujeme víc než jinými? Která nesnášíme či dokonce nenávidíme? Nebojte se, pokud jste se ocitli na tomto seznamu, další den už to může být jinak.

  • 1.

    Panna

    panna

    Panny jsou známé perfekcionistky, které očekávají, že ostatní budou žít podle jejich standardů, kvůli čemuž je ostatní dost často nenávidí. „Panny nemají problém být kritické. Jsou vybíravé a odsuzující,“ říká astroložka Lisa Barretta. Cítíte, jak tiše hodnotí vše, co je s vámi špatně, než nakonec vyplivnou svou takzvanou nápravnou kritiku. A ne ať vás napadne je na oplátku kritizovat! Mnoho z této negativity pochází z jejich vlastní nejistoty a úzkosti. „Problémy, které mají sami se sebou, dost často přesouvají na ostatní, takže bývají ve finále chladné a cynické,“ říká astroložka Rachel Clare.

     

    VIDEO: Horoskop lásky na listopad: Kdo potká spřízněnou duši?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky na listopad: Koho potká v listopadu velká láska? • Videohub

  • 2.

    Beran

    beran

    Beranům vládne ohnivý Mars, proto je Beran považován za znamení zvěrokruhu s nejhorší povahou a zvykem upoutat veškerou pozornost – což není zrovna příjemná kombinace. „Mohou být poněkud nepředvídatelní a cokoli je může nastartovat ke vzteku, takže ostatní pak mají pocit, že kolem nich musí procházet po špičkách,“ říká astroložka Danelle Ferreira. A pokud se je pokusíte nějakým způsobem zastavit, nebudou mít problém vás podrazit. Někteří lidé se však od Berana drží dál nikoli ze strachu z jejich agrese, ale kvůli zášti. „Vypadají zábavně, přitažlivě a spontánně, což v kombinaci s jejich nestoudnou asertivitou může často vést k žárlivosti a agresivitě,“ vysvětluje astroložka Clare.

     

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci

    Blíženci mohou jsou znamení dvou tváří. „Mají dvojí povahu, kdy jsou zvědaví úplně na všechno a na všechny aspekty jakékoli situace, což může u jejich blízkých vyvolat pocit, že stojí na straně nepřítele,“ říká astroložka Rachel Clare. Zároveň dodává, že jejich vzdušný a přelétavý temperament z nich vytváří také velmi nepředvídatelné jedince. Toto superspolečenské znamení také rádo pomlouvá a použije jakékoli šťavnaté lahůdky jako krmivo pro zahájení komunikace. Nejlepší je nechat si svá tajemství pro sebe. To je taky důvod, proč je ostatní občas nesnášejí a raději se jim vyhnou.

     

    VIDEO: Horoskop: Co čeká jednotlivá znamení na podzim?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Co čeká jednotlivá znamení na podzim? • Videohub

  • 4.

    Lev

    lev

    Lev může být pánem večírku, ale jejich výjimečně extrovertní způsoby mohou lidi odpuzovat. „Lvi mohou být velmi zábavní, ale opravdu potřebujeme vždy jejich drama?“ říká astroložka Lisa Barretta. Mají způsob chování, který z nich dělá čas od času narcisty. To platí zejména tehdy, pokud nejsou v centru pozornosti. Rachel Clare vysvětluje, že právě tyto jejich způsoby, jak si k sobě připoutat pozornost, z nich dělají spoustu nepřátel.  Vládne jim Mars, díky kterému si chování Lvů lidé překládají jako arogantní a okázalé. Neustále se snaží být duší večírku. Pokud vám nevadí, že budete vždy sedět na zadní straně, když jste se Lvem, možná je budete schopni tolerovat více než ostatní.

     

  • 5.

    Štír

    štír

    O tom, že jde o znamení, které druzí nenávidí nejvíce, není třeba diskutovat. „Štíři jsou náladoví a velmi opatrní,“ říká Rachel Clare. „Může být nemožné odhadnout jejich emoce, navíc jsou velmi manipulativní, když chtějí.“ Jejich způsoby kalkulace vycházejí z jejich hluboké intuice. To může být dobrá věc, pokud vás milují, ale pokud ne, dostanou, co chtějí, nebo si to s vámi rozdají. To, co lidi více odrazuje od tohoto tajemného znamení, je to, jak dlouho v sobě dokážou udržet zášť. „Většina ostatních znamení, až na pár výjimek, dokáže přerušit konflikt pro dobro věci, ale Štíři si udržují svou hrdost do takové míry, že může být neuvěřitelně náročné se s nimi po boji usmířit,“ vysvětluje Rachel Clare. Nejlepší je, držet si Štíra ve svém životě na délku paže, pokud se bojíte jejich intenzivní povahy.

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz