Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Největší drbny zvěrokruhu. Kdo miluje pomluvy a rád mluví o druhých?

/
  • (iStock)
    15. října 2022 ● 06:00

    Někteří lidé mají dar „žvatlání“, ale když je tohle žvatlání nasměrováno směrem k vám, ne vždy je to dárek, který by vám udělal radost. Ve zvěrokruhu existují lidé, kteří rádi a pořád komentují nejnovější rozchody celebrit a také rádi sdělují soukromé informace jiných lidí.

    Někteří to dělají proto, že jim to dává pocit moci, jiní za svůj sklon k pomlouvání vlastně ani nemohou. Která čtyři znamení zvěrokruhu patří k největším drbnám – od mírného štěbetání na něčí úkor až po neuvěřitelně nepříjemné pomluvy, které vám dokážou doslova zničit život?

  • 1.

    Váhy

    ...

    Váhy jsou orientované na vztah a jednotlivce považují za zajímavé předměty konverzace. Vzdušné znamení má ale tendenci zajímat se o férovost a bude první, kdo si všimne, že někdo s někým zacházel špatně. Pak klidně toho „zlého“ pomluví. „Pokud někoho pomlouvají, obvykle se zaměřují na negativní prvky jeho jednání," říká astroložka Emily Newman. Obvykle se snaží vysvětlit, proč je něco špatně a naopak. „Vahám se nelíbí, když fámy ubližují jejich blízkým," říká Newman. Moc dobře si tedy uvědomují, že pomlouvání je špatné.

     

    Horoskop lásky na říjen: Potkáte toho pravého?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky na říjen: Potká vás životní láska? • Videohub

  • 2.

    Střelec

    ...

    Střelec má rád život a dobrodružství a taky miluje pocit, že ho všichni obdivují. Pokud někoho Střelci pomlouvají, ani si vlastně neuvědomují, že pomlouvají. „Mají rádi pomluvy, ale až příliš rychle si dělají ukvapené závěry, než aby si vyslechli všechna fakta,“ říká astroložka Emily Newman. To může být problém, protože se tohle ohnivé znamení může zafixovat na to, co považuje za správné, protože realitu vidí pouze černobíle.

     

     

  • 3.

    Štír

    ...

    Štíři se snaží stát se experty na lidi ve svém životě. „Štíři jsou také nejlepšími rádci, takže vám poskytnou nejlepší rady, pokud jsou vaším skutečným přítelem a vědí o vás všechno," říká Newman. Ale mohou to být také „výzkumníci a drbny“, protože jsou velmi zvědaví na lidi kolem sebe. Výsledkem je, že toto vodní znamení „mluví o tom, co bylo uděláno a proč je potřeba všechny příběhy prozkoumat a sdělit ostatním,“ říká astroložka Newman.

     

     

    Horoskop: Co čeká jednotlivá znamení na podzim?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Co čeká jednotlivá znamení na podzim? • Videohub

  • 4.

    Blíženci

    ...

    Vzdušné znamení Blíženců patří zcela jistě do seznamu největších drben zvěrokruhu. A ani vás to asi nepřekvapí. Blíženci totiž nikdy nezavřou pusu. Toto proměnlivé znamení je známé svým sklonem k „drbání“ a ani se netají tím, že je to nesmírně baví. „Blíženec je osobnost se dvěma tvářemi, která po složení slibu nedokáže udržet tajemství,“ říká astroložka Emily Newman. I když mají často tendenci být nezúčastnění a skutečně soucitní, kdokoli s nimi může manipulovat,“ říká Newman. Vaše tajemství tedy u Blíženců nebude nikdy v bezpečí.

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz