Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

5 znamení, která mají sklon si neustále stěžovat a fňukat. Co jim pořád vadí?

/
  • (iStock)
    8. října 2022 ● 06:00

    Občas si postěžuje každý z nás, ale když se k tomu přidá neustálé sténání a dokonce pláč, může to být přímo nesnesitelné. Proč někdo pořád remcá a stěžuje si na všechno, od teploty v místnosti až po nechutnou večeři či přesčasy v práci? Ukazuje se, že tohle chování může souviset i s astrologií.

    Kterých pět znamení patří k „nejukřivděnějším“ ve zvěrokruhu? Kdo pořád sténá, naříká a je členem bubliny „chronických stěžovatelů“? Někteří lidé mají prostě pocit, že se celý svět spiknul proti nim, a dokonce o tom rádi vykládají. Co je k tomu vlastně vede?

  • 1.

    Vodnář

    ...

    Vodnáři často uvíznou ve vlastní hlavě. To ale neznamená, že nejdou někdy protestovat, a to doslova a do písmene. Budou první osobou ve skutečné demonstraci, která bude stát venku s ručně vyrobeným transparentem, a nebudou se držet zpátky, aby někoho přesvědčili o svém morálním postoji. Nesnášejí diskriminaci a nezištně si sundají vlastní košili, aby vám zakryli vaše odhalená záda. Jak říká astroložka Inbaal Honigman, pokud ale otevřeně s názorem Vodnáře nesouhlasíte, začne okamžitě fňukat a nepřestane, dokud si vás nezískají na svou stranu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 2.

    Váhy

    ...

    Tito vyrovnaní lidé jsou považováni za nejpasivněji-agresivní znamení zvěrokruhu. „Pokud cítí úzkost, začnou kňučet, aby to sdělili světu,“ říká Honigman. Vzhledem k tomu, že Váhy nemají rády narušování rovnováhy věcí, nebudou na vás křičet, nebudou vás do ničeho nutit a nebudou vás kritizovat. Ale to neznamená, že nemají své vnitřní pocity, takže fňukání je jejich způsob, jak se vyhnout jakémukoli z těch škodlivějších druhů chování. Naštěstí, jakmile mrzutost skončí, zase budou v pohodě.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 3.

    Býk

    ...

    I když se Býci mohou zdát nezničitelní, jsou zranitelnější, než si dokážete představit, a jsou to maličkosti, které je odrazují. „Býk, stejně jako ostatní zemská znamení, zařídí, aby vše klapalo a věci zůstaly odolné a stoické,“ vysvětluje astroložka Honigman. A pokud je jejich oblíbená restaurace nečekaně zavřená, nebo se jim vybila baterie v telefonu nebo nefunguje klimatizační systém, budou si stěžovat. Býk ovšem nebude verbálně kňučet jako jiná znamení, jejich nespokojenost uvidíte vepsanou v jejich tváři. Připravte se na to, že pak mohou znepříjemnit den těm, kteří je „nutí“ zůstávat v nepřiměřených podmínkách.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 4.

    Ryby

    ...

    Ryby jsou dobře známé tím, že nasávají energii svého okolí. Takže pokud tráví čas s někým, kdo kňourá a stěžuje si, nasají to přímo dovnitř. Jejich citlivá povaha také znamená, že je pro ně těžké nechat plavat to, čím si prochází přítel nebo člen rodiny. „Ryby cítí své emoce snadněji než kterékoli jiné znamení,“ říká astroložka Ansley Echols. Kvůli jejich otevřené emocionalitě mají mentalitu ve stylu: „moje bolest je největší bolest ve vesmíru“. Proto, když jsou Ryby naštvané, pravděpodobně to skončí slzami a naříkáním.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 5.

    Rak

    ...

    Toto emocionální vodní znamení je podle astroložky Ansley Echols „extrémně empatické a v souladu se všemi vibracemi kolem“. Ale tahle neustálá empatie může být vyčerpávající, zvláště když to nedostávají na oplátku zpět. Raci jsou taky jedno z nejnáladovějších znamení. „Díky vlivu Měsíce se nálady Raka mohou rychle a dramaticky změnit, a proto si vysloužili titul 'plačící děti zvěrokruhu'," vysvětluje Echols. Raci mají také problém být asertivní. Místo toho, aby se s někým konfrontovali, budou tiše reptat za zády člověku, který jim něco udělal. A vlastně za to ani nemohou, protože jiný způsob, jak vyjádřit, co cítí, nemají.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz