Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Znamení zvěrokruhu, která se vždy pomstí. Kdo nezapomíná a nic vám neodpustí?

/
  • (iStock)
    1. října 2022 ● 06:00

    Držet v sobě zášť je velice náročné na psychiku, protože se většina z nás snaží spíše odpouštět a zapomenout než spřádat plány na pomstu. Ale někteří lidé pomstu milují a rádi plánují dopodrobna, jak se vám pomstí. A některé znamení se v pomstě dokonce vyžívá.

    Kdo ze zvěrokruhu patří k největším pomstychtivcům? Kdo z této pětice je pomstychtivý jen trošku a kdo je doslova anděl pomsty a bere spravedlnost do svých rukou?

  • 1.

    Panna

    panna

    Analytické Panny, které využívají svou povahu orientovanou na detail a chytrost, aby „vymýšlely ošklivé strategie“, rychle vytvářejí vypočítavé aktivity ve smyslu pomsty. Panny v sobě skrývají dvě osobnosti, na jedné straně si budete myslet, že jsou hodné a milé, ale pak se jako mávnutím proutku změní v pomstychtivé bytosti, které vás budou chtít zničit. Třeba jen slovem. Dávejte si pozor!

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Co čeká jednotlivá znamení na podzim? • Videohub

  • 2.

    Býk

    býk

    Býk jako zemské znamení patří ke spolehlivým  dříčům. Přesto je lze někdy snadno rozzlobit a vězte, že pokud Berana urazíte, bude se chtít pomstít.  Protože jsou „trpěliví a silní“, může Býk dlouho vyčkávat, až uděláte další chybný krok, než se rozhodnou pro svoji pomstu. Za tu dobu si ji také podrobně naplánují. Na rozdíl od jiných pomstychtivých znamení vám ale Býk může dát druhou šanci. Pokud budete upřímní, Býk vám odpustí.

     

     

  • 3.

    Lev

    lev

    Lev je ohnivé znamení, které se od přírody považuje za hvězdy, které chtějí být středem pozornosti – a vždy se snaží využít příležitosti zůstat ve středu zájmu. Lvi pro to udělají maximum a když se to hodí, klidně si kvůli tomu zašpiní ruce. Lev bude vymýšlet strategie, jak zůstat na vrcholu, i když by to mělo znamenat škodlivým způsobem pomlouvat své protivníky a pomstít se jim.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení? • Videohub

  • 4.

    Beran

    beran

    Pokud hledáte někoho, kdo by se za vás postavil v boji, určitě se obraťte na Berana. Ale určitě nechcete být tím, kdo by měl být tím, s kým se Beran v boji utká. Tohle znamení nemá rádo, když ho někdo zneužívá, nebo se k němu chová neuctivě. Berani jsou pak nekompromisní a agresivní, a jen tak to nikomu neprojde. V těchto případech se Beran začne bránit a stane se pomstychtivým a nic mu nezabrání v pomstě. A udělá všechno pro to, aby vás poškodil.

     

  • 5.

    Štír

    štír

    Kdo by se divil, nejpomstychtivějšími ze zvěrokruhu jsou Štíři, kteří jsou odhodlaní stát si za svým přesvědčením. To je sice pozitivní vlastnost, ale může to někdy znamenat, že se bude muset Štír vypořádat s těmi, kteří nedokážou Štírův názor akceptovat. Pak jsou nejmstivější a nejbrutálnější ze všech znamení. Vynikají navíc v manipulaci, takže vám mohou ukázat na okamžik svou sladkou stránku, ale pak vás štípnou a provedou pomstu, aniž byste si to uvědomili.

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz