Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nejtoxičtější znamení zvěrokruhu. Tahle znamení jsou energetičtí upíři, pozor!

/
  • (iStock)
    2. března 2024 ● 06:00

    Je ve vaší blízkosti někdo, kdo vás podceňuje nebo využívá? Pokud ano, existuje šance, že máte co do činění s toxickou osobou. Sebestřednost, manipulace, negativita a panovačnost jsou jen některé charakteristické rysy takových lidí. Svým chováním mají tendenci přimět lidi kolem sebe, aby se cítili bezvýznamní.

    Zatímco každý má někdy svoje špatné dny, kdy se chová podobným způsobem, následující znamení zvěrokruhu se takto chovají téměř pravidelně. Kterých šest znamení patří mezi nejjedovatější znamení, od mírně toxických až po energetické upíry? Na tyhle si dejte určitě pozor.

  • 1.

    Štír

    Štíři mají ve svém okolí často špatnou pověst, protože často druhé odsuzují. Toto vodní znamení, kterému vládne Mars, což je planeta agrese, se nebojí dávat najevo nesouhlas či svoje názory. Dívají se na život cynicky, což je pro Štíry běžné. Často si stěžují, zhoršují svou přítomností náladu a srážejí ostatní svým poraženeckým postojem. Štírům ale nestačí vidět v životních situacích negativa. Rádi taky hledají nedostatky v plánech nebo nápadech jiných osob ve snaze přimět je k hádce. A pozor, se Štírem nestačí pouze nesouhlasit, vždy se budou snažit vás přimět k hádce či boji.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 2.

    Vodnář

    Vodnáři jsou známí jako rebelové zvěrokruhu, což znamená, že se nebojí „pocuchat“ vám pár vlasů na hlavě.  Vodnář, kterému vládne Uran, což je planeta spojená s outsidery, si nedělá starosti s tím, jak působí na lidi kolem sebe. Ve skutečnosti se dokonce zdá, že nacházejí radost z otřásání společenskými situacemi, aby získali převahu. Rádi skáčou druhým do řeči, přerušují je, a ještě raději ostatní přehlížejí. Vodnáři vědí, že jsou chytří, a udělají vše, co je v jejich silách, aby se ujistili, že to víte i vy.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 3.

    Rak

    Raci jsou známí svou citlivou a emocionální povahou. To z nich dělá vynikající přátele, pokud jste ovšem na jejich straně. Mají však i svou temnou stránku, kterou udržují skrytou pod povrchem. Zatímco jiná znamení konfrontují své problémy přímo, Raci mají tendenci se vyjadřovat náladovým, naštvaným a pasivně agresivním chováním. A pokud si myslíte, že je můžete nějak zastavit, asi se vám to nepodaří. Raci si velmi rádi hrají na oběť, a to při jakékoli příležitosti.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 4.

    Kozoroh

    Kozoroh, známý svou odhodlaností a praktičností, je zároveň jedním z nejpracovitějších znamení zvěrokruhu. Kozorohové jsou také tvrdohlaví a citově chladní, když věci nejdou podle jejich představ. Toto ambiciózní znamení se nebojí chovat se tak, abyste se cítili naprosto bezvýznamní. Dokážou být brutální a svými slovy vás dostanou na kolena. Pokud tedy něco děláte špatně, Kozorohové vám to dají vědět. Jejich pocit nadřazenosti může vést k náročnému chování, mikromanagementu a neschopnosti přiznat, když se mýlí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 5.

    Beran

    Odvážný, drzý a bouřlivý, takový je Beran. Když jste s ním, nikdy není nouze o zábavu. Večírek by však mohl získat kyselou pachuť, pokud začne cítit konkurenci. Berani jsou hrdí na to, že jsou nejlepší ve všem, co dělají. Toto ohnivé znamení, kterému vládne Mars, dokáže být rychlé díky drsným slovům, ale už velmi pomalu a zřídka se omluví za svoje urážky. Berani očekávají nehynoucí zbožňování od přátel, milenců a členů rodiny. To znamená, že jim není cizí chlubit se a mluvit přes ostatní, aby uplatnili svou dominanci. Bez ohledu na to, v jaké situaci jsou, Beran chce, aby se na něj upíraly všechny oči. A pokud se někdy budou cítit nejistě ohledně svého postavení ve skupině, udělají vše, co mohou, aby převrátili rovnováhu sil zpět ve svůj prospěch.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 6.

    Střelec

    Přestože mají Střelci spoustu šarmu, jsou to notoricky nespolehliví přátelé. Nečekejte od nich, že vám pomohou se stěhováním nebo oslavou velké životní události: Střelci jsou velmi sobečtí, pokud jde o čas. Když se náhodou objeví, bude to podle nich, a zároveň to budou oni, kdo se postarají o to, aby byli středem pozornosti. Ať už tedy vyprávějí své příběhy o svých posledních cestách nebo populárních osobách, Střelec potřebuje vždy dokázat, o kolik je zajímavější, talentovanější a cool než ti kolem něj.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz