Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kdo ze zvěrokruhu má největší ego? Tahle znamení jsou nejvíc sebestředná!

/
  • (iStock)
    30. srpna 2022 ● 06:00

    I když je důležité mít zdravé sebevědomí, někteří lidé mají tendenci překračovat pomyslnou hranici. Jejich ego je tak velké, že se neustále chlubí tím, jak jsou úspěšní, jak se jim daří a odmítají poslouchat kohokoli jiného, ​​kdo by chtěl také něco říct. 

    Jejich sebestřednost je dovádí až k narcismu. Být v jejich blízkosti může být někdy velmi náročné. Ptáte se, proč jsou někteří lidé sebestřednější než druzí? Možná za to může astrologie a měsíc, v němž se narodili. Následujících pět znamení patří naprosto bezkonkurenčně mezi nejegocentričtější znamení – od ješitů až po sebou posedlé bytosti. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Blíženci

    Blíženci

    Na prvním místě jsou překvapivě Blíženci, kteří mívají postranní úmysly, když šíří informace o druhých. Ze své podstaty nejsou zaměřeni sami na sebe - více se zajímají o to, co se děje kolem nich. „To ale může vyvolat pocit povrchnosti a sebestřednosti, kvůli čemuž se ostatní cítí nepříjemně“, říká astrolog Ryan Marquardt. Pokud si Blíženci nedávají pozor na způsob, jakým získávají informace od jiných lidí, budou se ostatní cítit zrazeni a ztratí v ně důvěru.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Pokud znáte Býka, měli byste vědět, že vás nebude nikdy poslouchat. Býci jsou nejzatvrzelejší a nejbojovnější ze všech znamení zvěrokruhu. „V důsledku toho se mohou stát extrémně materialistickými, chamtivými a samozřejmě sebestřednými,“ říká astroložka a léčitelka Emily Newman. Jsou empatičtí, ale majetničtí a jejich sebestředné činy jejich egoismus ještě zhoršují.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Střelec

    Střelec

    Svět se točí kolem Střelce – nebo si to alespoň Střelec myslí. Podle astrologa Marquardta mají energii typu „přijít a odejít“, s čímž se lidé snaží vypořádat. „Je opravdu snadné si myslet, že Střelec je pohlcen sám sebou, ale ve skutečnosti je to jen známka toho, že je jejich potřeba svobody je pohání k tomu, aby se v životě neustále pohybovali,“ vysvětluje. Není to tedy tak, že by se vůbec nestarali o druhé, jen musí dál a dál prozkoumávat život. Stručně řečeno, budete s nimi muset držet krok, jinak budou pokračovat bez vás, protože jejich cesta je ta nejdůležitější. Proto se vám taky může zdát, že jsou to egoisti, kteří myslí jen na sebe.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 4.

    Štír

    Štír

    Ego Štíra je pro ně nesmírně cenné a jsou tedy přirozeně sebestřední. Mají pocit, že jsou nejinteligentnější lidé pod sluncem, a nechtějí mít kolem sebe chytřejší lidi, než jsou oni sami. Vždy o sobě mají vysoké mínění a dávají to všem najevo. Když potkají někoho moudřejšího, než jsou oni, stanou se spíše manipulativními než zuřivými či ukvapenými. Pozor, nikdy nedovolí, aby druzí sabotovali jejich cíle.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 5.

    Beran

    Beran

    Jako první znamení zvěrokruhu je Beran přirozeným vůdcem, který razí cestu všem ostatním znamením. To v nich ale může vyvolat pocit, že jsou nejdůležitější a že není nikdo důležitější, než jsou oni sami. Nemůžou se vžít do kůže ostatních, aby si uvědomili, jak jejich rozhodnutí ovlivňují ostatní. Nutně musí neustále cítit, že jsou to oni, na kom záleží. V opačném případě bude jejich ego vždy vyžadovat pozornost od ostatních. Proto si o nich taky druzí myslí, že jsou sebestřední.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz