Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejchamtivější znamení zvěrokruhu. Kdo patří mezi šestici nejchtivějších?

/
  • (iStock)
    26. srpna 2022 ● 06:00

    Někdo má rád peníze opravdu hodně, a udělal by pro ně cokoli. Tihle lidé jsou tak chamtiví, že nikdy nebudou zcela spokojeni, i když mají na účtech miliony. Pohání je potřeba mít víc a víc a nespokojí se s málem. Obvykle milují dobré jídlo, nákupy a drahé věci. Následující znamení patří k nejchamtivějším a často také k nejsobečtějším.

    Kdo ze zvěrokruhu si neustále bere a chce víc? Kdo chce pořád víc, ať už jde o materiální hromadění věcí či peněz? Kterých šest znamení si potrpí na peníze a nechali by si pro ně vrtat koleno?

  • 1.

    Kozoroh

    ...

    Kozorohové se často cítí nejistě. Proto chtějí být co nejlepší ve všem, co dělají. Když pak zklamou sami sebe, jsou nešťastní. „Vládne jim planeta Saturn, která může vést k pocitu, že jim vždy nějakým způsobem něco chybí,“ vysvětluje astroložka Kelly Grayson. Proto se neradi dělí s ostatními a rádi hromadí peníze i věci ze strachu, že později by jim mohlo chybět. Kvůli této nejistotě jsou extrémně ambiciózní a mohou být nemilosrdní v honbě za úspěchem. Jsou velmi opatrní, pokud jde o peníze, neradi utrácejí a tenhle „odpor“ k utrácení vede k tomu, že navenek vypadají jako chamtivci.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 2.

    Štír

    ...

    Intenzivní Štíři se neradi dělí. "Vždy si uvědomují své vlastní výsledky a váhají, zda se mají rozloučit se svými těžce vydělanými penězi," vysvětluje Kelly Grayson a popisuje je jako „vlastnické a ovládající“. Pokud jde o finance, bývají málomluvní a neradi se svěřují o tom, jaké mají výdělky (co kdyby chtěl někdo náhodou půjčit nebo zaplatit v baru rundu). Toto tajemné znamení vyžaduje, abyste se na ně neustále soustředili. „Jsou neuvěřitelně žárliví a vyžadují plnou pozornost svých nejbližších," varuje astroložka Tara Bennet. A pokud jim nedáte uznání, které si myslí, že si zaslouží, Štíři využijí své schopnosti manipulace, aby si to váš zájem zajistili.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 3.

    Ryby

    ...

    Na rozdíl od jiných znamení jsou Ryby nejvíce majetnické, pokud jde o jejich čas, kterého si hluboce váží. „Někteří by mohli říci, že Ryby jsou chamtivé, protože si chtějí vše nechat pro sebe, ale ve skutečnosti Ryby prostě chápou hodnotu toho, co mají," říká astroložka Kelly Grayson. Neočekávejte, že se s vámi Ryby podělí o to, s kým chodí, nebo o své skutečné pocity, pokud vám nebudou zcela důvěřovat, což může nějakou dobu trvat. Takže i když nejsou chamtiví, pokud jde o materiální věci, jsou chamtivé, pokud jde o jejich osobní život.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 4.

    Býk

    ...

    Toto znamení miluje hezké věci. „Býci bývají dost materialističtí a vždy hledají způsoby, jak získat ještě více majetku,“ poznamenává Kelly Grayson. Protože vždy touží po tom, aby měli více, často šetří na lepší a luxusnější předměty. Býci milují luxus, příjemné večeře v restauracích, ale pokud se k nim přidáte, buďte připraveno na to, že budete muset otevřít i svoji peněženku. Býci milují luxus a tradice, ale neradi platí účty za druhé. I když si rádi dopřejí hezké věci, na kamarádech často škudlí. „Jejich těžce vydělané peníze jsou pro ně a pro nikoho jiného,“ říká Tara Bennet.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 5.

    Panna

    ...

    Toto hyperkritické znamení se nerado dělí a neustále hledá způsoby, jak ušetřit, což znamená, že o velkém nákupu budou Panny přemýšlet hodiny nebo dokonce dny. Astroložka Grayson říká, že Panny jsou často velmi skromné, proto je druzí považují za „levné“.  Panny ale milují luxusní životní styl, ale čistě jen pro sebe, nestarají se o to, jak žijí ostatní. Proto jsou často považovány za vypočítavé osoby, které se nestarají o nikoho jiného než samy o sebe, když chtějí získat život, o kterém si myslí, že si plně zaslouží.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 6.

    Lev

    ...

    Tito ambiciózní lidé chtějí být vždy středem pozornosti. Astroložka Grayson vykresluje Lva jako „hrdého a arogantního“ a říká, že se často chlubí svým bohatstvím, které dávají na odiv velmi rádi. Lvi jsou ti, kteří se oblékají jen proto, aby zapůsobili na druhé, nebo si pořizují honosné byty a jezdí na luxusní dovolené. Tím chtějí dát najevo, že oni na to mají. Jejich arogance však přesahuje materiální statky. „Jako králové džungle věří, že je jejich právo upoutat veškerou pozornost a udělají vše, co je v jejich silách, aby si ji nechali pro sebe,“ říká astroložka Bennet. Pokud je nebudete zahrnovat pozorností, očekávejte, že Lvi projeví svou skutečnou nenasytnost.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz