Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Astrologie a ženy: Které ze zvěrokruhu jsou výjimečné úplně ve všem?

/
  • Astrologie a ženy: Které ze zvěrokruhu jsou výjimečné úplně ve všem?
    Astrologie a ženy: Které ze zvěrokruhu jsou výjimečné úplně ve všem? (istockphoto.com)
    10. června 2022 ● 06:00

    Legendární francouzská módní návrhářka Coco Chanel jednou řekla: „Pokoušet se být mužem je pro ženu plýtváním času. V průběhu let jsme byli svědky toho, že se ženy ukázaly jako silné vůdkyně tím, že bojovaly se všemi překážkami.“ A má pravdu. Ženy dokazují, že se můžou dostat až nahoru. Věděli jste ale, že hlavní roli v tom může hrát také astrologie a sluneční znamení?

    Některé ženy jsou dravé a mají tah na branku, ani nepotřebují vyvíjet zvláštní úsilí. Je to mimo jiné i proto, že je ovlivňují osobnostní rysy konkrétního znamení, v němž se narodily. Kdo je na seznamu nepřekonatelných a inspirativních žen?

  • 1.

    Lev

    Lev

    Když vejde Lvice do místnosti, všechny oči se k ní automaticky obrátí, a to díky jejich vrozené sebedůvěře. Podle astrologů jsou ženy narozené ve znamení Lva jedněmi z nejodhodlanějších a jakmile se na něco zaměří, buďte si jisti, že to dovedou až do konce. Ženy tohoto znamení se projevují jako silné vůdkyně.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 2.

    Beran

    Beran

    Ženy narozené ve znamení Berana jsou silné, ambiciózní a impulzivní. Beran je uvnitř plný ohně a síly. Je to také jedno z nejmocnějších znamení zvěrokruhu. Má svou vnitřní část naplněnou ohněm a silou. Není tedy divu, že i ženy zrozené v Beranovi, jsou ohnivé a naprosto nepřekonatelné ve všem, co dělají. Téměř vždy je můžete najít u zrodu něčeho nového a také zábavného.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub


  • 3.

    Býk

    Býk

    Ženy narozené v zemském znamení Býka jsou silné, nezávislé a vždy jdou za svým cílem, bez ohledu na to, co jim život přinese. Jsou brilantní, tvrdohlavé a silné jako skála. Žádný úkol, který je před nimi nevzdávají a žádná vyšší moc je nepřinutí, aby svou pozornost zaměřili jinam. Určitě se vám nepodaří je zastavit, pokud se k něčemu rozhodnou. Díky tomu, že patří mezi zemské znamení, jsou mistryně v ovládání fyzických stránek života. I proto jsou naprosto nepřekonatelné.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 4.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Ženy ve znamení Kozoroha jsou nebojácné a sebevědomé. Ani tyhle ženy se nevzdávají za žádných okolností a vždy ze sebe dávají to nejlepší. Jsou praktické a nadšené. Jsou také naprosto oddané své profesi, a protože jsou tak trochu workoholičky, obvykle jsou velmi úspěšné v tom, co dělají. Není snad žádné jiné znamení, které by mělo tak silnou touhu být úspěšné. Pro tento cíl jsou ochotné obětovat cokoli, protože moc dobře vědí, že nic není zadarmo.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 5.

    Střelec

    Střelec

    Ženy patřící mezi ohnivé znamení Střelce jsou plné emocí a také empatie. Mají pozitivní přístup k životu, který pomáhá zlepšit druhým náladu. Jsou to ženy, které celý život touží po svobodě a nových ideálech. Střelce symbolizuje luk a šíp, a i Střelkyně se snaží  jako šíp doletět k vytyčeným cílům. Zřídka projeví porážku nebo smutek, po neúspěchu se většinou hned zvednou a jdou dál. Většinou jim ale štěstí přeje, protože bývají dětmi štěstěny. Vždy se snaží, aby všichni kolem byli spokojení. Opovrhují veřejným pokrytectvím a zažitými stereotypy ve společnosti, i proto jsou Střelkyně skutečně výjimečné.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz