Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Toužíte ve vztahu po sexuálním naplnění? Vybírejte z těchto čtyř znamení!

/
  • Toužíte ve vztahu po sexuálním naplnění? Vybírejte z těchto čtyř znamení!
    Toužíte ve vztahu po sexuálním naplnění? Vybírejte z těchto čtyř znamení! (iStock)
    25. května 2022 ● 06:00

    Každé znamení zvěrokruhu má svoje vlastní představy o intimním životě. Některá považují sex za nejdůležitější věc ve vztahu, jiným na tom zase tak moc nezáleží. A některá znamení mají pověst nejlepších milovníků, kteří vždy splní partnerovo přání. To samozřejmě neznamená, že s ostatními znameními bude v posteli nuda.

    Chcete-li, aby byly vaše sexuální potřeby naplněné, nezáleží jen na vašem libidu, je nutné najít i vhodný protějšek. Být obětavý v posteli pro některé lidi není přirozené a pokud to v sobě nemají, jen těžko se v tomto směru změní. Rozdávat potěšení však může být stejně příjemné jako přijímání. Která čtyři znamení zvěrokruhu jsou v posteli nejštědřejší a oplývají sexuální velkorysostí?

  • 1.

    Beran

    Beran

    Beran patří k ohnivému znamení, takže není divu, že je vášnivý a netrpělivý ve všech oblastech života, tedy i v sexu. Berani jsou milenci, kteří vám budou chtít splnit to, co vám uvidí na očích. Za to „může“ jejich soutěživá povaha, která z nich dělá vášnivé a velkorysé milence. Vědí, co chtějí a kdy to chtějí. Pokud to, co chtějí, jste vy, můžete si být jistí, že se vám budou v posteli věnovat na tisíc procent. Nečekejte ale moc předehry. Pokud potkáte Berana, bude s největší pravděpodobností chtít, aby to pro vás byl mimořádně nezapomenutelný zážitek (pokud spolu tedy skončíte v posteli).

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Býk

    Býk

    Býci v roli milenců rádi zapojují své smysly, a to maximálně. Milují svíčky, hedvábná prostěradla, spoustu doteků a sex kdekoli se namane, ideálně někde, kde je to hodně romantické (třeba v přírodě). Toto znamení je v souladu se všemi pěti lidskými smysly a bude vás toužit vzrušovat ve všech směrech. Když se jim to podaří, bude to pro vás ten nejuspokojivější zážitek, jaký si lze představit. Sex s nimi vás dokáže vytočit k šílenství a nabije vás v mnoha ohledech.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Býka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Váhy

    Váhy

    Vahám vládne planeta Venuše, bohyně lásky, sexu a krásy. I proto jsou Váhy skvělými partnery v posteli. Jsou romantičtí, milující, kontaktní a velkorysí. Jde jim o to, aby vás uspokojili, proto jsou něžní a užívají si objevování vašeho těla. Před nimi se nemusíte bát, že by něco přeskočili, každý milimetr vaší kůže bude pohlazen. Pozor ale, Váhy oceňují vzájemné sexuální uspokojení. Jsou otevřeny sexuálnímu experimentování a rády zkouší v sexu vše nové.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Štír

    Štír

    Štíři jsou emocionální i ambiciózní a obě tyto vlastnosti vkládají do svého sexuálního zážitku, čímž se sex s nimi stane nejintenzivnější jízdou vašeho života. Jsou také duchovně založení, zejména pokud jde o vaše potřeby. Noří se hluboko do vaší duše, aby odhalili všechny vaše skryté touhy, jen aby je splnili s ohromující dovedností. Štíři jsou ale často extrémně vybíraví a mají vysoké standardy, takže se budete muset sladit s jejich sexuální a emocionální intenzitou, abyste byli neustále předmětem jejich zájmu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz