Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kdo s vámi bude randit jen kvůli kariéře? Tato znamení vás využijí a pak odkopnou

/
  • (iStock)
    18. května 2022 ● 06:00

    Lidé vstupují do romantických vztahů z mnoha důvodů. Nechtějí být sami, hledají „převaděče“, který jim pomůže překonat předchozí rozchod nebo jsou to zlatokopové, toužící po nadstandardním životním stylu. Dalším důvodem navázání vztahu může být také šance dostat se v kariéře kupředu.

    Takové motivy nejsou zrovna ideální pro budování kvalitního vztahu, ale někteří lidé jen využijí možnost získat s novým partnerem i něco navíc, než „jen“ lásku. Kombinace lásky a vypočítavosti se totiž nevylučuje. Která čtyři znamení se nerozpakují vstoupit do vztahu jen proto, aby z něj měli nějaké kariérní výhody?

  • 1.

    Vodnář

    Vodnář

    Jen málo věcí je pro Vodnáře tak důležitých, jako postavení v životě a kariéra. Udělali by cokoli, aby si zajistili profesionální úspěch. To zahrnuje i randění s osobou se všemi správnými kontakty, které by je mohly pracovním životě posunout nahoru. To samozřejmě neznamená, že se Vodnáři neumí opravdu zamilovat, ale pokud s nimi začnete randit, musíte si dávat pozor, zda to s vámi myslí vážně a že jsou s vámi ze správných důvodů.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 2.

    Rak

    Rak

    Raci se rádi cítí v životě bezpečně a toto bezpečí hledají různými způsoby. Zatímco někteří s někým chodí, aby si zajistili finanční záchrannou síť, jiní jsou přitahováni autoritami, jako jsou šéfové, mentoři anebo kolegové s vyšší funkcí. Tyto vztahy pak využívají k tomu, aby se dostali ve své kariéře kupředu, protože romantické pouto s těmito lidmi jim otevírá nové dveře.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 3.

    Střelec

    Střelec

    Střelci jsou poháněni silou, která je nutí udělat pro sebe vše, co je v jejich silách, aby zlepšili své sociální postavení a získali v životě veškeré pohodlí. To je sice ušlechtilá myšlenka, ale někdy jsou kvůli tomu ochotni spojit se s někým, kdo by je nikdy nezaujal, pokud by neměl příslušné postavení. Střelci jsou toho schopni, ale ve chvíli, kdy získají lepší místo, dokážou svého partnera odkopnout, protože ho už nepotřebují.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 4.

    Beran

    Beran

    Berani jsou považováni za okouzlující a ví se o nich, že se dokážou dostat prakticky z jakékoli situace. A je o nich také známo, že rádi a bez skrupulí těží ze svých vztahů. Klidně randí s někým jen proto, by získali určitou práci nebo pozici. Není to zrovna moc etické, ale to Beranům nevadí. Důležité je, že budou mít dobré místo. Na druhou stranu se i Beran dokáže upřímně zamilovat, ovšem do generálního ředitele to asi nebude.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz