Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejlepší novoroční předsevzetí podle zvěrokruhu. Tohle si určitě naplánujte!

/
  • (iStock)
    1. ledna 2022 ● 05:00

    Bilancujete na konci roku a dáváte si předsevzetí? Nebo naopak nedáváte, protože nechcete, aby vám něco, co si naplánujete, diktovalo váš život? Ovšem co kdybyste to přece jen zkusili? Minulý rok byl pro všechny velmi emocionálně náročný. Je jisté, že i kvůli pandemii covidu se v našem každodenním životě objevila témata, která bychom dříve neřešili. Všichni se učíme fungovat jinak, ať už jde o komunikaci, osobní svobodu či vzdělávání.

    V novém roce je čas na nové začátky, novou energii a nové směrování. Nastává čas zkoumat naše nitro a hledat světlo ve tmě. Přichází nejvhodnější čas, kdy si dát předsevzetí a brát je vážně. Jaká by to měla být na základě vašeho znamení? A jaké afirmace byste si měli každý den opakovat?

  • 1.

    Beran

    Beran

    U vás to všechno bude o penězích, financích a hodnotách. Mezi klíčové otázky, které byste si měli položit při budování svého předsevzetí, patří: Cítíte se finančně zajištěni? Co vám dává pocit finanční jistoty? Věříte, že dostáváte zaplaceno, kolik si zasloužíte? Čeho si vážíte a jak tyto věci ctíte? Jakmile se zamyslíte a/nebo zapíšete do deníku tyto otázky týkající se peněz, můžete očekávat, že vás čeká příznivý finanční rok.  

    Afirmace: Hojnost ke mně proudí s lehkostí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    To, jak se ukážete světu, je nyní klíčové, Býci. Zeptejte se sami sebe: Jak chcete, aby vás ostatní viděli? Souhlasíte s tím, jak vás ostatní skutečně vidí? Když začnete řešit tyto hlavní otázky, můžete se rozhodnout, jaké změny byste chtěli provést. Neomezujte to prosím jen na vzhled – jde také o vaši osobnost, chování a první dojem. Vždy chcete dobře vypadat na 100 procent, takže se podle toho zařiďte.

    Afirmace: Moje nejjasnější já vždycky vysvitne.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Vy šťastlivci, vstupujete do období velkého léčení vaší duše, kdy se budete zbavovat všech bloků, které by vás mohly brzdit. Vesmír vás přiměje na tom pracovat, a ta práce bude stát za to. Bude to období velkých úvah. Rozhodněte se, že necháte odejít vše, co vás sabotuje, a otevřete se všem synchronicitám, které vám přicházejí do cesty. S tímto zaměřením se posílí vaše spojení s vaším vnitřním hlasem.

    Afirmace: Jasně vidím, jak vesmír pracuje v můj prospěch.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Rak

    Rak

    Okruh lidí, s nimiž se budete potkávat, bude příští rok na prvním místě, Raku. Ano, může to vyžadovat, abyste vylezli ze svého krunýře trochu víc, než byste chtěli, ale bude to stát za to. Klíčové otázky, které je třeba vzít v úvahu při přípravě svých předsevzetí, jsou následující: Líbí se vám vaše společenská bublina? Cítíte inspiraci, když jste v jejich přítomnosti? Je vám s přáteli dobře nebo se cítíte vzdálení? Jaké by byly vaše ideální sociální interakce? Pokud jste obklopeni lidmi, kteří jsou pozitivní, zodpovědní, milující a podporují vás, pak není nic, co byste v roce 2022 nemohli udělat.

    Afirmace: Ti, kteří mě obklopují, přinášejí do mého světa hojnost a radost.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 5.

    Lev

    Lev

    Vaše kariéra pro vás bude v příštím roce velkým tématem, Lvi. V roce 2022 si možná budete chtít položit několik klíčových otázek: Přináší vám vaše kariéra vášeň a radost? Čeho chcete v příštích letech profesně dosáhnout? Máte pocit, že vaše kariéra je spojena s vaším nejvyšším cílem? Co musíte udělat nebo s kým se musíte spojit, abyste mohli profesně postupovat? Jakmile se propracujete k odpovědím na tyto obtížné otázky, bude čas stanovit si některá předsevzetí v souladu s novou a vylepšenou vizí vaší profesní budoucnosti.

    Afirmace: Moje práce plní můj účel a je v souladu s mými hodnotami.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 6.

    Panna

    Panna

    Pro vás bude v příštím roce, Panny, nejdůležitější slovo expanze. Budete mít dostatek příležitostí k rozšíření vaší mysli a duše. Přemýšleli jste třeba o návratu do školy? Existují nějaké programy či postupy, které by vás lákalo studovat? Knihy, jejich četbu jste odkládali? Co cestování? Expanze mysli téměř vždy vede k expanzi ducha. Čím více se naučíte a zažijete, tím více soucitu a porozumění budete mít pro sebe a ostatní. Tento nový rok si tyto otázky promyslete a stanovte si předsevzetí, které posune vaši mysl a ducha do nových výšin.

    Afirmace: Jak se moje mysl rozšiřuje, rozšiřuje se i můj soucit a láska.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Transformace pro vás bude v novém roce nejdůležitější, Váhy. Toto je časové období, kdy se můžete zbavit kůže, podobně jako had. Je čas skutečně přemýšlet o tom, jak moc jste připojeni nebo odpojeni od své moci. Šlápli jste do toho, ustupovali jste před tím nebo toho zneužívali? Tlumíte své světlo kolem ostatních nebo svítíte tak jasně, jak jen můžete? Opravdu o tom přemýšlejte a stanovte si předsevzetí, která odpovídají vaší verzi, která vám přináší největší hrdost.

    Afirmace: Zářím jasně jako diamant.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 8.

    Štír

    Štír

    Vaše vztahy se připravují na proměnu, Štíři. Když přemýšlíte o partnerství, co to pro vás ve skutečnosti znamená? Berete v úvahu potřeby druhých, když procházíte životem? Berou to tak i ti ostatní? Pokud existuje nerovnováha, proč tomu tak je? Dá se to opravit? Nyní je čas, během kterého jsou karmické vztahy hojné, takže je čas vyléčit se ze všech způsobů, kterými se ve vztazích sami sabotujete a vynecháváte svá spojení z rovnováhy. Stanovte si předsevzetí kolem vytváření vzájemně prospěšných a vysoce komunikativních vztahů a uvidíte, jak se tyto změny začínají uplatňovat!

    Afirmace: Moje vztahy jsou vyrovnané a rovnocenné.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Všechno je to o detailech, Střelci! Když se zamyslíte nad tím, jak COVID-19 ovlivnil vaši rutinu, plány a každodenní život, můžete říct, že jste díky tomu byli zodpovědnější a organizovanější, nebo naopak? Ať tak či onak, vesmír vám pomůže provést některé tolik potřebné úpravy, abyste vytvořili způsob bytí, který vám umožní dosáhnout toho nejlepšího, jak osobně, tak profesionálně. Navíc můžete najít další zaměření na službu ostatním! To může zahrnovat dobrovolnictví, adopci domácího mazlíčka – cokoli, co prospívá ostatním ve vašem životě nebo vaší komunitě. To vše vás nasměruje na správnou cestu.

    Afirmace: Čas využívám efektivně a příjemně.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh

    Ne, že by vám chybělo sebevědomí, Kozorozi, ale příští rok vám přinese pořádnou dávku sebedůvěry. A to hlavně pokud jde o vaši kreativitu! Kreativita se projeví ve vašem sebevyjádření, rodině, romantických vztazích i profesi, tam všude se můžete zdokonalit. Více než kdy předtím je nyní čas stanovit si předsevzetí, která do vašeho života vnesou více kreativity, zábavy, romantiky a radosti. Nemyslíte, že je čas přeskočit negativní, omezující předsevzetí a pozvat si do života pozitivitu?

    Afirmace: Životní radosti mi přinášejí naplnění a hojnost.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    V tomto roce bude pro vás domov, Vodnáři, velmi důležitý. Jste spokojeni se svou životní situací? Co by se dalo udělat lépe? Jaké máte vztahy s rodinou? Jaké uzdravení musí nastat, aby to přineslo domů více bezpečí? Až budete o těchto otázkách přemýšlet, přemýšlejte o vytvoření řešení, která budou těsně odpovídat vaší ideální představě domova. Nyní je čas projevit vše, co potřebujete, abyste se ve svém prostoru cítili maximálně uvolněně a v klidu.

    Afirmace: Můj domov přináší klid, bezpečí a pohodlí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Komunikace pro vás bude tento rok velkým tématem, Ryby. Právě jste prošly intenzivními změnami a svět už není stejný. Jak se budete pohybovat v novém „normálu“, jakým způsobem se budete vyjadřovat? Bude odpovídat vaší jemné povaze a světu kolem vás? Nyní je čas přemýšlet o tom, jak sdílíte své myšlenky a emoce s ostatními, jak obecně přijímají vaše sdílení a jaká vylepšení nebo změny je třeba provést, abyste zajistili efektivní komunikaci. To vás katapultuje do nových způsobů, jak naslouchat, být slyšen a sdílet nejhlubší části sebe sama.

    Afirmace: S úctou, láskyplně a svobodně se dělím s ostatními.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz