Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Nejpomstychtivější znamení zvěrokruhu. Kdo nezapomíná a touží vám to vrátit?

/
  • (iStock)
    22. května 2021 ● 06:00

    Pomstychtivá znamení se nemohou vzdát minulých nespravedlností, bolestí a záští, takže vždy touží po pomstě. Tito lidé nejsou šťastní, dokud se nepomstí. Pokud víte, že jste někomu takovému ublížili, pamatujte na to, že nebudete mít nikdy klid, protože jednou – bez ohledu na to, jak se jim vyhýbáte – krutě zaplatíte.

    Pomstychtiví lidi si o sobě ale nemyslí, že jsou krutí či bezcitní, oni prostě věří tomu, že když jim někdo ublíží, zaslouží si za to zaplatit. Tito lidé silně věří v oprávněnost pomsty. A nemusí se mstít hned, oni klidně počkají delší dobu, než udeří. Při plánování pomsty jsou opatrní, protože se chtějí ujistit, že trest odpovídá provinění. Přesně vědí, kde jste nejzranitelnější, a právě do těch míst zasáhnou. Vždy jsou trpěliví a nic neponechají náhodě. Bohužel velmi často se potom cítí hůře než předtím. Kterých pět znamení je nejpomstychtivějších?

  • 1.

    Štír

    Štír

    Štírům připadá téměř nemožné zapomenout na zradu a zranění, takže se nikdy nevzdají touhy to konkrétním lidem vrátit. Jsou extrémně pomstychtiví, ale pomsta je pro ně pouze logická reakce. Ublížil jsi mi? Dobře, ale já ti to vrátím i s úroky. Lidé by nikdy neměli lhát Štírům ani je zradit, jinak se dočkají tvrdé pomsty. Štíři jsou totiž velmi citliví a je snadné je zranit a z nějakého důvodu se cítí lépe, když se pomstí osobě, která jim ublížila. Mají všechny potřebné schopnosti pro pomstu – chytrost, intuici a umění udeřit přesně tam, kde to způsobí největší bolest. A velmi často tak, že nikdo ani netuší, že něco plánují.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Jestli se nechcete dožít pomsty, nezahrávejte si s Býkem. Vzhledem k tomu, že jsou silní a trpěliví, můžou si na pomstu počkat. A pak udeří tak, že vás to může pořádně překvapit. Je těžké je přimět, aby vám odpustili, ale není to nemožné – buďte připraveni na tom pracovat. Dobrá věc na pomstě od Býka je to, že jsou velmi přímí a otevření. Rozhodně se k vám nebudou tajně plížit, aby vám provedli nějakou nepříjemnost na oplátku, ale postaví se přímo a řeknou vám jasně, proč to dělají. Pokud jim to za to ale stojí. Jinak se na pomstu vykašlou.

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

     

     

  • 3.

    Lev

    Lev

    Lvi jsou většinou laskaví a odvážní, pokud si od nich ale nevezmete něco, o čem se domnívají, že je jejich, nebo je nedonutíte žárlit. V takovém případě se jejich laskavost změní v pomstychtivost. Mohou být pak velmi majetničtí a materialističtí, což znamená, že když jim něco nebo někoho „ukradnete“, Lev využije všechny své zdroje, aby to/toho získal zpět a přiměl vás zaplatit. Jakmile se rozhodne k pomstě, je extrémně těžké ho přimět, aby od svého záměru ustoupil. Pokud se Lev s někým přátelí a ten ho zradí, nikdy neodpustí. Vy můžete jen tajně doufat, že se vám nepřihodí nějaká katastrofa.

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 4.

    Rak

    Rak

    Raci mohou být pomstychtiví, zvláště pokud někoho, koho milují, jakýmkoli způsobem zraníte. Pak se z nich může stát vrčící matka vlčice nebo medvědice. Raci mají tendenci očekávat to nejhorší, takže tak nějak automaticky čekají na zranění a neúspěchy. Pokud někdo udělá něco, co negativně Raka ovlivní, může očekávat pomstu. Pomstychtivost je ovšem mírnější a jemnější než třeba u Štíra, ale i od Raka můžete dostat žihadlo. Rak bude vždy chránit své blízké a svůj domov, a pokud to znamená pomstít se osobě nebo osobám, které způsobily nějakou bolest, pak pomstu považuje za oprávněnou.

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 5.

    Váhy

    Váhy

    Možná si myslíte, že Váhy se svým chladným přístupem a odporem ke konfliktům by měly být nejméně mstivé, ale není tomu tak. Pamatujte, že Váhy mají velmi nízkou toleranci vůči nespravedlnosti, zvláště pokud má tato nespravedlnost něco společného s nimi samotnými. Nezlomte srdce Vah ani je netrestejte, pokud si to nezaslouží, jinak se vám budou chtít pomstít. Jejich pomsta je způsob, jak vyvážit to, co jste jim způsobili. Udělali jste jim ze života peklo? Váhy vám tuto „laskavost“ vrátí. Dobrá věc je, že jakmile se Váhy pomstí, rychle zapomenou. Potřebují jen cítit, že potrestaly pachatele – pak jim odpustí a jdou dál.

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenu se šťastným návratem domů podle Helen Stanku • Adam Balažovič/BPŽ

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz