Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kdo vás umí snadno přelstít a napálit? Tahle čtyři znamení to umí bravurně

/
  • (iStock)
    15. května 2021 ● 06:00

    Existují lidé, kteří jsou od narození chytří a nepotřebují to nikomu dokazovat. Když dostanou příležitost, dokážou snadno přelstít kohokoli. Tahle znamení zvěrokruhu přesně vědí, jak zareagovat v dané situaci a využít ji ve svůj prospěch. Jejich vnitřní inteligence jim dává možnost oblafnout, kohokoli si zamanou.

    Tito lidé provádějí "osobní výzkum", aby se co nejvíc dozvěděli o dané osobě, a pak ji přelstí tím nejchytřejším způsobem. Vědí, jak to udělat správně, a nepřestanou, dokud nedosáhnou toho, co chtěli. Věnují pozornost každému detailu, vědí, kdy udeřit, a je to součást jejich osobnosti. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Panna (23. srpna - 22. září):

    Panna

    Analytická inteligence

    Panny patří k nejchytřejším znamením zvěrokruhu a od narození jsou plné touhy se neustále něco učit. Nikdy je nepodceňujte. Kdo je nezná, může být překvapen tím, jak často vstupuje do hry jejich extrémní pozornost věnovaná detailům. Panny jsou milovnice detailů, jsou ostražité a analytické. Pokud vás chtějí přelstít, udělají to dřív, než si to uvědomíte.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová o lásce v roce 2021: Kdo bude prožívat rok lásky a kdo musí projít velkou zkouškou? • Martin Mol

  • 2.

    Vodnář (20. ledna - 18. února):

    Vodnář

    Logická inteligence

    Vodnáři jsou známí svou kreativní inteligencí, vidí odpovědi a řešení mnohem dřív než ostatní. Když se musí cokoli řešit, ani trochu je to nerozhodí a oni zůstávají klidní a téměř bez emocí. Nikdy si neberou věci osobně a vždy se budou soustředit na dosažení svých cílů. Vodnáři jsou ale nepředvídatelní, takže je náročné přijít na to, co chtějí dělat či podnikat. Když pak udeří, je to nejen nečekané, ale má to pro ostatní také dalekosáhlé následky. Pokud vás chtějí přelstít, použijí na to své logické schopnosti a nemáte šanci.

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová o zdraví v roce 2021: Ryby pozor na psychiku a Raci na zdravou stravu • Martin Mol

  • 3.

    Štír (23. října - 21. listopadu)

    Štír

    Emoční inteligence

    Štíři jsou velmi intenzivní a soustředění, pokud jde o přístup k získání něčeho, po čem prahnou. Rádi přicházejí s plány a způsoby, jak dosáhnout svých cílů. Jelikož mají velmi vyvinutou emoční inteligenci, mohou snadno manipulovat lidmi tak, aby je přiměli k uskutečnění svých plánů. Ještě předtím ale stráví spoustu času plánováním. Navenek mohou Štíři působit „cool“, ale zdání často klame a oni vás oblafnou. Na druhou stranu mají silný smysl pro dobré a špatné. Pokud někdo ohrozí jejich důvěru, bez výčitek ho ošálí.

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenu se šťastným návratem domů podle Helen Stanku • Adam Balažovič/BPŽ

  • 4.

    Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

    Střelec

    Jazyková inteligence

    Chcete-li porozumět povaze Střelců, musíte s nimi konverzovat. Jedině pak je můžete pochopit. Mají tendenci být přímočaří, mají smysl pro to, co je špatné a dobré (podobně jako Štíři), a jsou také velmi sebevědomí. Jediné, co musíte udělat, je konverzovat se Střelcem, abyste porozuměli jeho lesku. Mají vysoce vyvinutou verbálně-jazykovou inteligenci, takže bravurně zvládají nejen sémantiku, ale taky zvuky. A především to umí prakticky aplikovat v různých způsobech komunikace. Pokud vás chce Střelec napálit nebo přelstít, udělá to pomocí slov.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz